• Home
  • Fapt divers
  • Numărul anului în care te-ai născut îți arată perioadele mai bune sau mai rele din viață

Numărul anului în care te-ai născut îți arată perioadele mai bune sau mai rele din viață

horoscop vara 1 1

Numerologia ne dezvăluie talentele cu care am fost înzestrați la naștere și trăsături de personalitate care sunt mai puțin evidente, dar care sunt foarte importante pentru deciziile pe care le luăm în viață. Află ce reprezintă numărul anului în care te-ai născut și ce influență are asupra ta!

Numărul anului în care te-ai născut se calculează simplu, adunând toate cifrele din anul respectiv, succesiv, până când obții un singur număr de la 1 la 9. Spre exemplu, dacă te-ai născut în 1978, numărul anului tău este 1+9+7+8 = 25, iar 2+5 = 7. Așadar, toate persoanele născute în anul 1978 au drept număr al anului cifra 7.

Cum poți interpreta numărul anului tău
Adună toate cifrele din anul tău de naștere până când obții un singur număr, apoi citește mai jos care sunt influențele acestui număr.

Numărul anului 1

Persoanele născute sub influența numărului 1 au firi puternice, luptătoare și materialiste. Pe ele le interesează foarte mult propriile realizări și propria bunăstare. Acestor persoane le merge foarte bine în anii dominați de numere impare, dar mai ales în anii cu numărul 1. Așadar, persoanele născute sub influența numărului 1 ar fi putut avea ani cu adevărat norocoși în 1981, 1990 sau 1999.

Numărul anului 2

Persoanele născute sub influența acestui număr sunt persoane dinamice, comunicative și optimiste. Tot ceea ce fac, fac pentru ele și pentru cei pe care îi iubesc, pentru copiii lor și pentru soții și soțiile lor. Sub influența numărului 2, destinul lor este protejat de vibrații benefice și vor avea mereu vremuri bune în anii dominați de numere pare. Dar cel mai bine le va merge în anii care sunt influențați de numărul 2 și de numărul 4, așa cum au fost anii 1982, 1984, 1991 sau 1993, dar și 2002.

Numărul anului 3

Se poate spune despre oamenii influențați de numărul 3 că sunt foarte sociabili, buni muncitori și bine organizați. Sunt interesați de o carieră bună încă din tinerețe și urmează studii de specialitate pentru a obține locuri de muncă bine plătite. Le merge destul de bine în anii cu numere impare, dar cei mai norocoși ani vor fi cei dominați tot de numărul 3 sau de numărul 9, așa cum au fost anii 1983, 1989, 1992, 2001 sau 2008.

Numărul anului 4

Persoanele născute în anii cu numărul 4 sunt persoane raționale, determinate, muncitoare și destul de egoiste, unele chiar avare. Ei încearcă să își organizeze viața astfel încât să obțină cât mai mult și să nu piardă nimic. De aceea, uneori pierd în dragoste, chiar dacă le merge bine în afaceri sau carieră. Pentru ei, cei mai buni ani sunt anii cu numere pare, dar mai ales anii dominați de numerele 4 și 8. Așadar, poate că au avut ani deosebit de norocoși în 1984, 1988, 1993, 1997 sau 2006.

Numărul anului 5

Persoanele influențate de numărul 5 sunt considerate în general persoane foarte norocoase. Ele au o carismă puternică, au o personalitate magnetică și atrag de partea lor oameni care le susțin și le ajută. Aceste persoane sunt foarte norocoase în anii cu numărul 5, dar și în anii cu numărul 7. Așadar, anii 1994 sau 1996, 2003 sau 2005 poate că au fost ani deosebiți, cu realizări foarte mari.

Numărul anului 6

Persoanele născute sub influența numărului 6 sunt persoane grijulii, responsabile și empatice. Ele sunt foarte atașate de familie, sunt preocupate tot timpul de bunăstarea copiilor și de ziua de mâine. Multe dintre ele se consideră ghinioniste, pentru că au rar noroc în viață. Dar, în realitatea, comoara lor este dragostea familiei. Anii lor buni sunt anii cu numărul 6, dar și anii cu numere pare. În 2022, s-ar putea să le meargă foarte bine, așa cum poate le-a mers de minune în 2005 sau 2013.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri