A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

O familie din Lăpoșel, Prahova are nevoie de ajutor material

0 1.389

Ploile torențiale care s-au abătut asupra localităților prahovene în acest weekend, au făcut ravagii, au luat vieți, au distrus case, drumuri.

In comuna Lapoș, sat Lăpoșel, viața unei familii a fost dată peste cap de furia naturii. Familia Gurău, compusa din mama, tata și trei fete au avut de suferit pagube imense, practic tot ce au agonisit fiind acum, în mare parte, neutilizabil.

O familie din Lăpoșel, Prahova are nevoie de ajutor material 1

Vorbim despre mobila distrusă, de aparatura eletronică nefuncțională, casa plina de noroi, pasările din ogradă moarte, grădina distrusă și ea.

Acum, familia Gurău se chinuie să scoată noroiul din casă și să refacă ce mai poate fi refăcut după ce viitura le-a distrus agoniseala de-o viață. Nu vrem să ne gândim ce este în sufletele acestor oameni asupra cărora sa abătut acest necaz, dar încercăm să venim în sprijinul lor și să vă punem la dispoziție un cont bancar, în care puteți dona sume de bani, pentru a ajuta ca viața acestei familii să-și reia cursul normal.


APRECIAZA ARTICOLUL !

CEC Bank
Cont RO11 CECE C001 9462 3163 6111
Deschis pe numele tatalui: Gurău Laurențiu Adrian

Haideți să ajutăm acești oameni aflați în nevoie, care au trăit sperietura vieții lor, o familie frumoasă formată din doi părinți și trei fete, dintre care una este la facultate, alta e la liceu, iar cea mică în clasa a cincea.

După cum vedeți, imaginile din gospodăria lamiliei Gurău sunt apocaliptice, parcă strigă după ajutorul nostru, celor care am fost protejați din calea apelor ieșite din matcă.

Va rugam sa distribuiti si sa ajutati atat cat puteti! Orice distribuire conteaza! Multumim!

O familie din Lăpoșel, Prahova are nevoie de ajutor material 2 O familie din Lăpoșel, Prahova are nevoie de ajutor material 3 O familie din Lăpoșel, Prahova are nevoie de ajutor material 4

O familie din Lăpoșel, Prahova are nevoie de ajutor material 5

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult