O femeie înțeleaptă adaugă zahăr în tot ce spune unui bărbat și scoate sarea din tot ce un bărbat îi spune ei

 

Attractive couple embracing on the beach on a sunny day

Distribuie prietenilor

Nu există femei perfecte și bărbați perfecți. Doar dragostea poate închide ochii la multe și poate duce un sentiment față de cineva până la perfecțiune. Acesta este și secretul relațiilor perfecte: să accepți un om imperfect alături, să recunoști că și tu ești imperfect și ambii să construiți o lume a voastră. Pe lângă asta, să încerci cu fiecare zi să fii mai bun, să aduci mai multă prospețime. Să asculți omul de alături. Să te asculți pe tine când reproșezi ceva, când critici sau când alinți. Așa nu riști să te trezești lângă un om pe care spui că nu îl cunoști și pentru care, spre marea ta surprindere, nu mai simți nimic. Ca să reușiți ceva în doi, trebuie să vină de la tine intenția și dorința. Că răspuns va fi. Trebuie să cedezi uneori. Să susții mai des. Să știi ce merge și ce nu, ce accepți și ce nu. Trebuie să fii înțeleaptă.

Femeile sunt obișnuite să dea vina pe bărbat că uite, el e incapabil să o iubească, că nu e stabil, nu îi oferă siguranță și nici momente dulci. Aproape că e așa. Unii bărbați cu adevărat sunt indiferenți și reci și se folosesc de femei. Însă ce se întâmplă cu bărbații care cu adevărat doresc să se implice, să ofere, să susțină? Secretul e că niciodată nu trebuie ăs fie implicare doar pe o parte. Chiar dacă lucrurile vor funcționa, unul dintre parteneri se va simți străin iar celălalt prea de acolo. O femeie care își dă seama că bărbatul de alături cu adevărat e dispus să construiască o relație puternică va ști să scoată părțile tensionate dintre ei și să lase lucrurile care unesc. Ba mai mult, va oferi din gingășia ei, din farmec, din feminitate, din geniala capacitate de a liniști. Nimeni nu este pregătit la limita de sus să facă parte dintr-o relație cu doi necunoscuți care cu fiecare zi se știu tot mai mult. Unele lucruri se învață, altele lucruri se fac cu cap. De asta o femeie deșteaptă va ști să susțină bărbatul ei. Atunci când vine de la serviciu, atunci când trebuie să ia decizii importante, atunci când are o părere, ea va ști să fie alături, să pună partea ei de căldură, să înțeleagă. Bărbatul care vede reciprocitate va oferi de o mie de ori mai mult.

O femeie înțeleaptă știe să potrivească lucrurile pe care un bărbat fie nu le duce până la căpăt, fie nu le înțelege. Da, sunt și momente pe cae un bărbat nu le va înțelege și atunci pentru asta și este femeia. Să vină cu echilibrul ei, cu adaosul ei, cu calmitatea ei. Dacă o femeie e agresivă și cu pretenții și caută mereu să vadă părțile proaste, mult probabil ca relația să nu ducă la nimic. O femeie cu ceva experiență va ști că certurile își au rostul lor, ca și împăcările. Că nu toți bărbații sunt experți în relații, sau nici un bărbat nu este expert și pe partea ei. El își face treaba corect, el iubește, el vine cu soluții, încredere, dorință, atitudine. Dar mai e uneori și enervat, indispus, nepriceput chiar, tăcut. Atunci ea completează. Sau elimină ce nu e bine. Asta și diferențiază o femeie înțeleaptă de una deșteaptă. Ea mereu va ști când să completeze și când să elimine. Ea mereu va ști să vină cu partea ei. Ea mereu va susține.

O femeie înțeleaptă adaugă zahăr în tot ce spune unui bărbat și scoate sarea din tot ce un bărbat îi spune ei. 

    ( articol preluat de pe site-ul devorbacutine.eu )