O femeie matură nu va face niciodată aceste lucruri

Maturitatea este acea varsta minunata la care femeia adevarata se cunoaste pe sine însasi. Dupa o adolescenta „oarba”, cand esti debusolata si nu întelegi pe ce lume te afli, vine perioada în care stii bine ce îti doresti de la viata si de la o relatie.

De aceea o femeie matura niciodata:

1. Nu asteapta mesaje sau sunete de la un barbat. Ea sau scrie si suna, sau sterge din telefon contactele celor care nu au nevoie de ea.

Distribuie prietenilor

2. Nu închide ochii la nepasarea si pasivitatea profesionala a barbatului. Bineînteles ca asta nu înseamna ca banii sunt un criteriu în alegerea barbatului. Pur si simplu un barbat care nu munceste si nici nu vrea sa munceasca nu poate oferi acea siguranta de care are nevoie orice femeie!

3. Nu încearca sa para mai buna decat arata de fapt. Chiar dimpotriva, o femeie matura îsi poate permite la primele întalniri sa fie mai directa si mai deschisa. Ea poate vorbi fara jena despre problemele si dificultatile sale. La ce buna sa pierzi timpul cu un barbat care nu te poate accepta asa cum esti?

4. Nu merge la întalnire daca nu îi convine locul si timpul stabilit. La o întalnire romantica trebuie ambii sa se simta bine si confortabil. Daca pe barbat nu îl intereseaza disponibilitatea femeii pentru aceasta întalnire, probabil nici însasi femeia nu prea îl intereseaza. Bineînteles un asemenea barbat nu poate crea o relatie matura.

5. Apreciaza cadourile pe care i le ofera barbatul la ziua de nastere si alte ocazii. Cadoul poate spune multe despre barbat, despre firea sa, despre atitudinea sa si despre rolul sau în relatie. Indiferenta fata de zilele importante din calendar, cadourile alese neglijent, lipsa dorintei de a-si bucura femeia – toate acestea ar trebui sa ridice semne de întrebare despre capacitatea barbatului de a crea o relatie frumoasa.

6. Nu tace atunci cand ceva nu îi place. Bineînteles asta nu înseamna sa faci scandal pentru orice maruntis. Dar în lucrurile cu adevarat importante dialogul este necesar, caci barbatii de multe ori nu înteleg modul de gandire al femeilor pana nu li se explica. Sigur ca acest dialog nu trebuie sa fie o însiruire de pretentii si acuzatii, scopul sau primordial este rezolvarea reala a problemelor.

7. Nu se teme sa puna întrebari (chiar si cele mai îndraznete) si este gata sa auda raspunsul. În adolescenta noi de multe ori ne jenam sa discutam deschis unele lucruri, dar într-o relatie matura astfel de discutii pot deveni un liant puternic între cei doi, în timp ce lipsa lor poate genera o multime de probleme inutile.

Continuarea pe sanatate.bzi.ro