O fetiță care și-a pierdut în cutremur ambii părinți îi scrie lui IIsus

O fetiță care și-a pierdut părinții în timpul cutremurului din Italia, postează pe facebook o scrisoare către Iisus.Potrivit presei italiene, Annalisa are 7 ani şi în urma cutremurului din Amatrice a rămas orfană. Ca Annalisa sunt și alți copii, dar și părinți care au supraviețuit, pierzînd tot ce au avut mai scump pe pământ, copilul sau copiii. Iată scrisoarea micuței eleve rămasă orfană:

„Dragă Isus, acum că sunt cu tine mama si tata, poţi să îi saluţi? Fără ei, mă simt foarte singură. Aici noile mele profesoare mi-au spus că părinţii mei sunt acum cu tine. Te rog să ai grijă de ei, dă-i mamei mele o îmbrăţişare din partea mea şi spune-i că abia aştept să o văd din nou, în curând.
Aici, totul s-a prăbuşit, chiar şi camera mea cu jucării, unde era cetatea pe care tata a construit-o, deşi el a spus că e indestructibilă. Te rog, Isuse, dacă poţi, ai putea reconstrui casa noastră astfel încât să putem merge înapoi aşa cum eram înainte? Şi, te rog, spune-i mamei şi tatălui că-i aştept şi că sunt obosită de profesoarele mele, cu toate că mă tratează bine şi mă iubesc.”

Un pompier care-și reproșează că nu a reușit să ajungă la o fetiță cât respira, scrie la rându-i câteva rânduri triste și emoționante:

Distribuie prietenilor

„Bună, micuţo! Iartă-ne dacă am ajuns târziu la tine, din păcate încetasei deja să respiri. Dar vreau să ştii de acolo, sus, că am făcut tot ce era posibil să te scoatem de acolo. Adio, Giulia! Chiar dacă nu m-ai cunoscut niciodată, eu te iubesc!”