AM Press Logo
Muzeul Pietrei

O lebădă a murit de tristeţe după ce i-au fost zdrobite ouăle din cuib

O lebădă a fost găsită moartă lângă cuibul distrus, după ce câţiva adolescenţi i-au zdrobit cu cărămizi oulăle şi i-au ucis puii nenăscuţi. Pasărea ar fi murit de tristeţe. Zile la rând, nu s-ar fi despărţit de ceea ce a rămas din cele şase ouă pe care le clocea.

Potrivit activiştilor care monitorizau păsările, lebăda nu s-ar fi despărţit zile în şir de cuib şi şi-a plâns singură durerea.Acolo a fost găsită fără viaţă, iar specialiştii spun că pasărea a murit de tristeţe.
Martorii spun că mai mulţi adolescenţi au fost văzuţi aruncând cu pietre în cuib, spărgând ouăle, notează Daily Mail, potrivit adevarul.ro.

Scenele s-au petrecut luna trecută, în Manchester, iar imaginile triste au devenit rapid virale pe internet.
Mama lebădă a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni, nu la mult timp după ce tatăl lebădă a dispărut, mai scrie sursa citată.

Potrivit activiştilor de mediu care monitorizau cuibul păsării, un singur ou a rămas intact, din cele şase pe care le clocea.
Au existat numeroase cazuri în care lebede au murit după ce şi-au pierdut partenerii, în condiţiile în care păsările din această specie se împerechează pe viaţă.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!