Oana Pellea, reacție la criticile aduse soției președintelui Iohannis: „Ridicoli și penibili! Când vom înceta cu bârfele de țațe la gard…”

Vizita cuplului prezidențial francez la Cotroceni a atras o serie de afirmații admirative sau critice la adresa primelor doamne Brigitte Macron și Carmen Iohannis. Oana Pellea se arată dezgustată de reacțiile unor comentatori și consideră că acestea ne plasează departe de civilizație.

Potrivit click.ro, Oana Pellea a scris pe 26 august, pe contul său de Facebook un comentariu în care critică reacțiile nefondate și superficiale care s-au făcut în timpul și după vizita lui Emmanuel și Brigitte Macron.

„Comentariul meu nu este furibund (așa cum îl prezintă Mass-media), e doar de bun simț. Când nu o să mai judecăm oamenii după brațe, genunchi, siluete, vârstă, chelie, rasă, credință, culoare, sex…o să ieșim din Epoca de Piatră! Deocamdată…acolo suntem! Ridicoli și penibili! Când vor conta faptele, spiritul, gândul…când va conta să facem și ce provocăm în jurul nostru (bine sau rău), când vom înceta cu bârfele de țațe la gard, cu comentarii de doi bani…poate doar atunci vom avea o mică șansă la civilizație”, a scris Oana Pellea pe rețeaua de socializare.