Obiceiuri care devin TOXICE după ce mănânci. O țigară fumată după masă face cât zece în alt moment

Există o serie de obieciuri sănătoase, care dacă devin însă extrem de periculoase dacă sunt puse în practică imediat după ce ai mâncat. De asemenea, există și obiceiuri nesănătoase, care devin și mai periculoase imediat după masă – Iată despre ce este vorba!
Nu mânca fructe după masă – dacă mănânci fructe după masă te vei balona. De regulă, fructele se consumă pe stomacul gol, cu cel puțin 2 ore înainte de mesele principale ale zilei.
Nu bea ceai – conținutul ridicat de acid din frunzele de ceai vor îngreuna digestia.
Nu îți face baie – o baie fierbinte crește circulația sanguină în mâini și picioare, ceea ce înseamnă că fluxul de sânge din zona abdominală este scăzut iar digestia se face cu greutate.
Nu te plimba – se spune că o plimbare după fiecare masă este binevenită, însă plimbarea va împiedica sistemul digestiv să facă absorbția nutrienților din alimentele consumate.
Nu te culca – digestia este îngreunată dacă ne culcăm imediat după masă.
Nu fuma – fumatul este un obieci nesănătos, însă dacă fumezi imediat după masă acesta devine și mai periculos. Studiile au dovedit că o tigară fumată imediat după masă reprezintă echivalentul a 10 țigări fumate în timpul zilei. Așadar, riscul apariției cancerului crește și el.
Sursa – Feminis.ro