AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Organul sensibil, în funcție de zodie

 

În cazul în care vrei să ai grijă de tine şi de sănătatea ta, este nevoie să acorzi o atenţie deosebită corpului tău. Îţi punem la dispoziţie un articol în care vei afla care este organul căruia trebuie să îi acorzi cea mai mare atenţie, în funcţie de zodia ta.

 BERBEC
Pentru Berbeci, zona capului si tot ceea ce include ea drept organe componente reprezintă aspectul la care trebuie să ai cea mai mare grijă. În cazul in care te confrunţi cu dureri de cap, migrene, ameţeli sau nevralgii, este nevoie să faci o vizită medicului.

TAUR
Gâtul este partea cea mai vulnerabilă a Taurilor. Problemele lor de sănătate includ: durere în gât, răgușeală, pierderea vocii sau amigdale inflamate. Nu se recomandă să laşi aceste simptome să treacă de la sine, motiv pentru care cea mai bună soluţie este un consult specializat.

GEMENI
Nativii zodiei Gemeni trebuie să acorde atenţie, în principal, mâinilor. Acest lucru nu înseamnă doar evitarea accidentărilor sau a muncilor fizice solicitante, ci şi o grijă sporită asupra igienei. Nu uita de hidratarea care îţi va asigura nişte mâini ca de prințesă!

RAC
Sânii şi cutia toracică sunt deosebit de sensibile la această zodie, iar drept urmare, va trebui să nu ignori orice semnal de alarmă pe care ţi-l transmite corpul tău. Efectuarea unor analize periodice este un sfat de care trebuie să ţii cont şi să îl pui în aplicare.

LEU
În cadrul acestei zodii, cel mai sensibil organ este reprezentat de inimă. Problemele cardiace nu trebuie ignorate, cu atât mai mult dacă aţi depăşit deja o anumită vârstă. Nu ezitaţi să vă preocupaţi de voi şi de sănătatea dumneavoastră.

Continuarea pe yve.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!