Ovidiu Drugă: Europa populată cu ARABI, PLANUL SECRET care ÎNGENUNCHEAZĂ Bătrânul Continent

Oricine pune în discuție fundamentele corectitudinii politice e catalogat drept fascist sau, atunci când nu e posibil, drept conspiraționist.

E cazul Giselei Littman, care și-a publicat cărțile sub semnătura Bat Ye’ or. Cum originea ei evreiască o apăra de acuzațiile de rasism sau neo-nazism, gardienii ideologici ai societății deschise s-au grăbit să o pună în rândul promotorilor teoriilor conspiraționiste.
Motivul? Bar Ye’or a văzut în imigrația masivă din Orientul Mijlociu și Africa de Nord către Europa un plan al unor elemente globaliste de a islamiza și arabiza bătrânul continent. Bat Ye’or folosește termenul de Eurabia pentru a vorbi despre acest plan în care, spune ea, ar fi implicate elite franceze, dar și potentați de origine arabă.
În cartea sa „Eurabia: The Euro‐Arab Axis”, publicată în 2005, Ye’ot susține că Europa „ a capitulat în fața Islamului și se află într-o stare de supunere în care e forțată să își nege propriile valori, să rămână tăcută în fața atrocităților care se petrec în lumea musulmană și să accepte imigrația masivă ”.
Bat Ye’or susține că Eurabia este rezultatul dialogului dintre puterile europene și țările arabe din anii 70. Mai precis, pentru a pune bazele unui pol de putere care să înfrunte Statele Unite ale Americii, puterile europene (reunite pe atunci în Comunitatea Europeană) ar fi fost de acord să-și alinieze politica intereselor țărilor arabe. Aceasta ar fi cauza principală pentru care europenii manifestă până în zilele noastre o atât de mare ostilitate pentru statul Israel.
Dar nu numai Bar Ye’ot crede că Eurabia este viitorul. Extrema dreaptă a îmbrățișat rapid teoria, dar o confirmare a venit și din partea lumii musulmane.
Alparslan Kavakloglu, un membru al administrației Erdogan, spune deschis: „Europa are o problemă. Toți noii veniți sunt musulmani- din Maroc, Tunisia, Algeria, Afganistan, Pakistan, Iran, Siria și Turcia. Cei care vin din aceste țări sunt musulmani. Acest proces a ajuns la un asemenea nivel, încât cel mai popular nume in Bruxelles este Mohammed.
Cel de al doilea este Melih, iar pe locul trei Aysha. Dacă acest curs se păstrează, populația musulmană o va depăși pe cea creștină în Europa. Asta a făcut să crească luările de poziție naționaliste, xenofobe și anti-islam, dar nu există niciun remediu. Chiar dacă mici partide marginale adună mai multe voturi, Europa va fi musulmană. Vom fi efectiv acolo, cu voia lui Alah! Sunt sigur de asta.”

Articol publicat de EVZ.ro