• Home
  • Fapt divers
  • Patru zodii care au noroc în viață. Te numeri printre ele?

Patru zodii care au noroc în viață. Te numeri printre ele?

horoscop mai 1

Din punct de vedere astrologic, harta natala este un instrument perspicace care te poate ajuta sa identifici punctele forte care iti permit sa-ti atingi obiectivele si sa te apropie de versiunea ta de succes. In plus, poate identifica noduri specifice care discern daca pur si simplu te-ai nascut cu calitate de star.
In timp ce semnul tau solar iti poate oferi o prezentare generala a calitatilor tale exterioare, exista si alte elemente in harta natala care vorbesc despre norocul tau si despre destinul tau.
Esti destinat unei vieti pline de realizari?

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Intre a fi un element de foc si primul semn din zodiac, Berbec, ai dreptate sa simti ca esti destinat sa duci o viata implinita. Atitudinea ta inflacarata te impinge sa-ti asumi riscuri si sa improvizezi daca totul esueaza. Nu doar atat, dar competitivitatea ta te mentine intr-o mentalitate castigatoare.
Berbecii sunt cei mai curajosi in a-si urmari obiectivele. Nu se multumesc sa urmeze un plan pentru succes – ei prefera sa fie primii sau cei mai buni in ceva. Chiar daca sansele sunt impotriva ta, ai rezistenta si determinarea de a incerca din nou pana cand ajungi pe primul loc. In plus, ca semn cardinal, esti mereu plin de idei inovatoare, ceea ce iti ofera un avantaj numai datorita ideilor tale inovatoare. Indiferent daca ai planuri pentru ligile mari sau ai intra in cartile de istorie, nimic nu te impiedica sa atingi succesul suprem.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)
Ai un ochi critic pentru detalii, Fecioara, iar nevoia ta de a crea un precedent si de a veni cu cea maibuna versiune a ta sunt cateva motive pentru care atragi atat de mult succes in viata. Fecioarele sunt incredibil de deosebite si se mentin la un standard inalt. Esti un semn de pamant, care iti ofera in mod natural o atitudine cu picioarele pe pamant, care te ajuta sa ramai concentrat asupra obiectivelor tale.
Fecioarele sunt cele mai flexibile dintre semnele pamantului datorita modalitatii lor mutabile. Aceasta inseamna ca sunt dispusi sa-si ajusteze planurile pentru a gazdui noile oportunitati mai usor decat celelalte. Cu flexibilitatea ta in tandem cu natura ta perfectionista, pur si simplu nu vei accepta nimic mai putin si asta se aplica in special pentru nevoia ta de a fi implinit.
Pentru Fecioare, succesul nu este neaparat legat de cariera, dar oricare ar fi versiunea ta a succesului – sa fii cel mai bun organizator de petreceri din grupul tau de prieteni sau sa ai o stare exceptionala de acceptare a vietii sunt suficiente pentru Fecioara sa se simta implinita. Fecioarele gasesc cel mai mare succes atunci cand traiesc in aliniament zilnic cu cea mai inalta chemare a lor.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Parteneri