• Home
  • Fapt divers
  • Patru zodii se bucură de surprize mari la echinocțiul de toamnă

Patru zodii se bucură de surprize mari la echinocțiul de toamnă

Echinocțiul de toamnă din 22 septembrie va avea loc seara târziu, la ora 22 și 21 de minute. Din acel moment va începe toamna astronomică, iar lumina zilei va scădea treptat până la solstițiul de iarnă care va avea loc pe data de 22 decembrie.

Începe toamna, sub zodia Balanței, iar echinocțiul de toamnă din 22 septembrie aduce câteva surprize deosebite pentru unele zodii mai norocoase.

Echinocțiul reprezintă acel moment rar din an, (sunt doar 2 astfel de momente) în care ziua este egală cu noaptea. Toamna, echinocțiul se petrece întotdeauna în preajma zilei de 22 septembrie și marchează începutul zodiei Balanță.

Anul acesta, echinocțiul de toamnă va fi benefic pentru patru zodii care se găsesc în deplină armonie cu Balanța.

Berbec
În preajma echinocțiului, nativilor Berbeci le va merge foarte bine, se vor concentra pe activități sportive, relaxante sau inedite și se vor ocupa mai mult de sănătatea și de starea lor interioară. Astrele din preajma echinocțiului le vor aduce Berbecilor câteva zile excelente pentru comunicare și negociere și este posibil să câștige mai mulți bani.

Rac
Pentru nativii Raci, echinocțiul de toamnă înseamnă în fiecare an o perioadă de introspecție, analiză și relaxare. Mai toți încearcă acum să acumuleze energie pentru sezonul rece, să fie cât mai echilibrați și răbdători și mai ales să atragă afecțiunea celor dragi. Anul acesta, în mod deosebit, se vor bucura de dragoste când nici nu se mai așteaptă.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Parteneri