• Home
  • Fapt divers
  • Pentru femeile minione. 8 moduri simple despre cum să arăți mai înaltă și mai subțire

Pentru femeile minione. 8 moduri simple despre cum să arăți mai înaltă și mai subțire

minione

foto: freepik

A fi minionă nu înseamnă că nu ai un corp perfect sau că nu poți crea lookuri la fel de elegante ca o persoană înalta, ci doar trebuie să știi cum să combini anumite articole vestimentare, scrie kfetele.ro.

Poartă topuri

Cum să pari mai înaltă

Indiferent dacă purtați o cămașă sau un top, cea mai bună idee este să o puneți în pantaloni, deoarece acest lucru va da corpului vostru mai multă formă și vă va da impresia că picioarele voastre sunt mult mai lungi, de unde vizual veți arăta și mai înalte. Acesta este un truc simplu pe care trebuie să luați în considerare de fiecare dată când vă îmbrăcați, nu doar dacă alegeți să puneți pe voi tricouri scurte sau topuri și puteți proceda la fel cu toate tricourile sau cămășile pe care le aveți în garderobă.

Poartă pantaloni cu talie înaltă

Cum să pari mai înaltă

Pantaloni cu talie înaltă sunt, de asemenea, un  articol vestimentar de care aveți nevoie, deoarece aceștia vor subția talia și vor da efectul că picioarele voastre sunt mult mai înalte. În această situație ajută foarte mult și o curea, ce crează vizual o linie pe corp, acesta nefiind tăiată la jumătate.

Rochii sau fuste care să pună în evidență talia

Cum să pari mai înaltă

Pentru doamnele și domnișoarele care iubesc să poarte rochii sau fuste, rochiile care pun în evidență partea de sus a corpului sunt perfecte pentru a arăta că sunteți mai înalte cu câțiva centimetri. Cu cât trunchiul din partea de sus este mai mic decât picioarele, cu atât mai mult veți da senzația vizual că înălțimea voastră este, de fapt, alta.

Imprimeuri mici

Cum să pari mai înaltă

Imprimeurile mari s-ar putea să vadă exact contrariul despre voi, așa că atunci când alegeți cămăși, fuste, rochii sau sacouri, alegeți imprimeurile mici, floricelele, bulinele sau alte modele care vă plac, în dimensiuni cât mai greu de observat, deoarece tocmai acest imprimeu vă ajută să inspire mai multă feminitate și să vă facă mult mai subțiri în talie.

Pantofi ascuțiți

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACwAAAAAAQABAAA=

Pantofi cu vârful ascuțit sunt mult mai bun decât pantofii rotunzi pentru tine, pentru că funcționează în așa fel încât să te facă să arăți mai înaltă. Dacă deja preferați să mergeți pe tocuri, cu siguranță este un mare câștig pentru voi și rezultatul va fi unul uimitor. Persoanele care nu preferă mersul pe tocuri, pot adăuga în garderoba lor balerine care au degetele ascuțite.

Un cardigan lung

Cum să pari mai înaltă

Cardinalul lung este foarte versatil și poate fi purtat la numeroase ținute, nu doar că arată elegant și completează orice aspect, iar, pe lângă look-ul de invidiat pe care îl veți avea, va face ca și corpul să pare foarte lung și să nu existe o ruptură între partea de sus și partea de jos, fiind exact ce aveți nevoie pentru silueta voastră.

Poartă pălărie

Cum să pari mai înaltă

Pălăria este o altă piesă care lungește corpul și astfel te ajută să arăți mai înaltă, deoarece adaugă mai mult spațiu deasupra capului tău. Chiar dacă este greu de explicat în cuvinte, pălăriile chiar te ajută să adaugi câțiva centimetri la înălțimea corpului tău.

Rochii sau bluze cu decolteu în V

8 moduri simple despre cum să arăți mai înalt și mai subțire pentru femeile minion

Dacă sunteți o femeie minionă, cel mai bine ar fi să vă arătați mai mult pielea, iar în momentul în care alegeți să purtați un decolteu, evitați cele rotunde și mergeți către decolteurile în V, fie că vorbim de tricouri, cămăși sau rochii. Acestea sunt doar câteva sfaturi prin care poți să pari mai înaltă, iar acest lucru este foarte ușor de realizat prin hainele pe care le porți de zi cu zi. Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Parteneri