• Home
  • De la prieteni
  • Petruta Petrutza: LA MULȚI ANI! Vă doresc ca anul 2021 să fie o poveste frumoasă

Petruta Petrutza: LA MULȚI ANI! Vă doresc ca anul 2021 să fie o poveste frumoasă

petruta 3

LA MULȚI ANI! Vă doresc ca anul 2021 să fie o poveste frumoasă în care râul vieții să curgă lin fără să fie deviat din drumul lui de coșmarul care ne-a stricat traiul anul care a trecut.

Vă mai doresc să fiți fericit și să știți că prietenia este o inimă ce pulsează în interiorul dvs. Sper ca dorința cea mai mare a dvs. să se îndeplinească și să ne spuneți în fiecare dimineață:”Buni zori!”

Ce vă mai doresc?

Să aveți mereu cer senin deasupra vieții și Luceafărul de dimineață să vă deschidă ferestrele sufletului spre prieteni. Astrologic vorbind, Luceafărul de seara sau dimineață, reprezintă aceeași planetă, planeta Venus. Ea este numită popular Luceafărul și exceptând Soarele și Luna, putem spune că este cel mai strălucitor astru de pe cer. Luceafărul de dimineață este Venus care stă înaintea Soarelui și face ca întreaga strălucire solară să fie proiectată asupra planetei. Atunci când planeta Venus ajunge în spatele soarelui, vorbim despre Luceafărul de seară.

Vă prețuim și ne dorim să auzim în fiecare zori de ziuă urările dvs. care ne fac ziua mai frumoasă.
Pe poimâine!

(Mulțumesc Petruța, prietena mea din Bărăganul care-și află căldura nu doar în iulie, ci și în acest ianuarie aprins. Dialogul între prieteni care nu s-au văzut decât în poze a fost balsam pentru mine, dar a adus, observ,  și alți prieteni pentru noi amândoi, încântați mai ales de replicile tale, subtile, niciodată tăioase, așa cum se face când cineva menajează un suferind. Să ai pentru tine și familia ta un an bun, ocolit de primejdii!

Lucian Avramescu)

Parteneri