
Pizza rapidă la tigaie. Este SENZAȚIONALĂ!
Pizza la tigaie este soluția perfectă pentru iubitorii de pizza, care nu au timp să o prepare pe cea originală, să întindă aluatul și să aștepte până acesta va dospi. Încercați această rețetă simplă și rapidă și veți obține o pizza ușor pufoasă cu un gust similar pizzei clasice. Folosiți ingredientele pe care le aveți în frigider și pregătiți o gustare delicioasă.
INGREDIENTE PENTRU ALUAT
- 2 ouă
- 3 linguri de smântână
- 3 linguri de maioneză
- 3-5 linguri de făină
- unt pentru uns
INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURĂ
- 1 ceapă
- 1 morcov
- șuncă (mezeluri)
- ketchup
- cașcaval
- maioneză
MOD DE PREPARARE
- Pregătiți aluatul din ouă, smântână, făină și maioneză. Amestecați toate ingredientele până obțineți o masă omogenă.
- Tocați ceapa mărunt, dați prin răzătoare morcovul și prăjiți-le puțin în tigaie.
- Dați șunca și cașcavalul prin răzătoare.
- Turnați aluatul într-o tigaie unsă cu unt și puneți deasupra ceapa cu morcovul, un pic de ketchup și maioneză, puneți șunca sau mezelurile preferate și deasupra cașcavalul ras.
- Pregătiți pizza la foc mic, sub capac, timp de 15-20 minute.
- Pizza este gata, la dorință puteți presăra deasupra verdeață tocată mărunt (umplutura poate fi diferită, alegeți ingredientele după gust).
Sursa: Bucătarul.tv