Plăcintă cu cireșe! Cea mai gustoasă rețetă de vară!

Aceasta prajitura cu cirese este delicioasa si se prepara rapid. Iata ce ai de facut.

Ingrediente:

350 gr cirese (sau visine, depinde ce ai)

Distribuie prietenilor

90 gr zahar pudra

3 oua

150 gr faina de grau

250 ml de lapte

200 gr smantana pentru frisca

1 plic de sare

Mod de preparare:

  1. Unge cu putin unt o tava de copt si presara niste faina in ea, cat mai omogen.
  2. Imprastie ciresele in tava.
  3. Mixeaza spuma albusurile cu plicul de sare.
  4. Adauga treptat laptele si smantana. Continua sa mixezi.
  5. Incorporeaza galbenusurile batute bine, zaharul pudra si faina in ploaie.
  6. Toarna compozitia peste fructe si baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 30 de minute.

Sursa

Ingrediente:

350 gr cirese (sau visine, depinde ce ai)
90 gr zahar pudra
3 oua
150 gr faina de grau
250 ml de lapte
200 gr smantana pentru frisca
1 plic de sare

Mod de preparare:

1. Unge cu putin unt o tava de copt si presara niste faina in ea, cat mai omogen.

2. Imprastie ciresele in tava.

3. Mixeaza spuma albusurile cu plicul de sare.

4. Adauga treptat laptele si smantana. Continua sa mixezi.

5. Incorporeaza galbenusurile batute bine, zaharul pudra si faina in ploaie.

6. Toarna compozitia peste fructe si baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 30 de minute.

Sursa – kfetele.ro