A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

PNL Sector 5: Daniel Florea minte in privinta bugetului Sectorului 5

0 28

Mesaje primite
x


APRECIAZA ARTICOLUL !

bucuresti@pnl.ro
dum., 3 feb., 17:23 (Acum 6 zile)
către bucuresti

Asistăm din nou la declarațiile mincinoase ale primarului #ZERO, Daniel Florea. Expert în organizarea de circ și abuzuri, acesta minte din nou, cu nerușinare, cetățenii Sectorului nostru.

Ultima minciună vehiculată de închipuitul edil vizează bugetul-record al Sectorului 5 pe 2019. Este adevărat că veniturile planificate pentru acest an sunt cele mai mari, din păcate, însă, ele au drept sursă și cel mai mare grad de îndatorare a sectorului. Sigur, și slugārnicia față de Liviu Dragnea înseamnă multe promisiuni privind bani de la Guvern, însă exercițiile bugetare ale ultimilor 3 ani dovedesc doar neputință și ignoranță.

Primarul #ZERO este absolut incapabil sa faca vreo investiție: din 2016 și până azi, acesta nu a reușit nicio anvelopare termică a blocurilor, nu a realizat sau reabilitat niciun parc din sector, nu a reamenajat nicio parcare existentă, nu a construit sau modernizat vreo școală sau grădiniță, nu a reusit sa reabiliteze scoala arsa acum un an.

Mai mult, acesta a refuzat banii Primariei Capitalei, fiind incapabil să depună documentațiile necesare pentru obținerea de finanțare destinată anvelopării termice. Poate nu întâmplător, judecând recentele scandaluri de presă: o firmă de apartament, cu un singur angajat, și cu activitate de videochat, a câștigat contractul pentru anveloparea termică a blocurilor, pe banii Sectorului, și nu ai Primăriei Capitalei.

După cum am mai atras atenția, dincolo de revolta noastră, a liberalilor din Sectorul 5, primarul #ZERO se va confrunta cu cea a locuitorilor sătui de a fi sfidați și batjocorți la ei acasă de acest accident al administrației. Iar consilierii locali și generali ai Partidului Național Liberal nu vor cauționa incompetența și reaua credință a lui Daniel Florea.

Birou Presa PNL Bucuresti

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More