PNL Sector 5: Daniel Florea minte in privinta bugetului Sectorului 5

Mesaje primite
x

bucuresti@pnl.ro
dum., 3 feb., 17:23 (Acum 6 zile)
către bucuresti

Asistăm din nou la declarațiile mincinoase ale primarului #ZERO, Daniel Florea. Expert în organizarea de circ și abuzuri, acesta minte din nou, cu nerușinare, cetățenii Sectorului nostru.

Distribuie prietenilor

Ultima minciună vehiculată de închipuitul edil vizează bugetul-record al Sectorului 5 pe 2019. Este adevărat că veniturile planificate pentru acest an sunt cele mai mari, din păcate, însă, ele au drept sursă și cel mai mare grad de îndatorare a sectorului. Sigur, și slugārnicia față de Liviu Dragnea înseamnă multe promisiuni privind bani de la Guvern, însă exercițiile bugetare ale ultimilor 3 ani dovedesc doar neputință și ignoranță.

Primarul #ZERO este absolut incapabil sa faca vreo investiție: din 2016 și până azi, acesta nu a reușit nicio anvelopare termică a blocurilor, nu a realizat sau reabilitat niciun parc din sector, nu a reamenajat nicio parcare existentă, nu a construit sau modernizat vreo școală sau grădiniță, nu a reusit sa reabiliteze scoala arsa acum un an.

Mai mult, acesta a refuzat banii Primariei Capitalei, fiind incapabil să depună documentațiile necesare pentru obținerea de finanțare destinată anvelopării termice. Poate nu întâmplător, judecând recentele scandaluri de presă: o firmă de apartament, cu un singur angajat, și cu activitate de videochat, a câștigat contractul pentru anveloparea termică a blocurilor, pe banii Sectorului, și nu ai Primăriei Capitalei.

După cum am mai atras atenția, dincolo de revolta noastră, a liberalilor din Sectorul 5, primarul #ZERO se va confrunta cu cea a locuitorilor sătui de a fi sfidați și batjocorți la ei acasă de acest accident al administrației. Iar consilierii locali și generali ai Partidului Național Liberal nu vor cauționa incompetența și reaua credință a lui Daniel Florea.

Birou Presa PNL Bucuresti