Poartă zilnic aceste talismane norocoase. Vezi semnificația lor

 

Dacă eşti o fire superstiţioasă şi nu pleci din casă până nu porţi ceva roşu cu tine, atunci vei fi surprinsă să afli care sunt cele mai în vogă talismane norocoase, pe care le poţi purta zi de zi. Inspiră-te din următoarele idei şi vezi ce ţi se potriveşte.

trifoi 1 300x300 2Inelul cu trifoi cu patru foi

Se crede că în Irlanda cresc cei mai mulţi trifoi cu patru foi, de aici şi expresia de noroc irlandez. Dacă eşti adepta acestui tip de talisman, poartă-l pe un inel auriu, care e de ceva vreme în tendinţe. Se spune că el a fost descoperit de Sfântul Patrick, patronul poporului irlandez şi dacă îl porţi zi de zi, îţi va aduce noroc şi prosperitate.

Elefantul de argint

Cu siguranţă te vei îndrăgosti pe loc de o brăţară cu elefant de argint, o figurină pe cât de copilăroasă, pe atât de şic. Figurina Feng Shui este aducătoare de noroc, îţi sporeşte capacităţile intuitive şi îţi conferă o stare de bine. O poţi purta zi de zi, la ţinute atât elegante, cât şi casual.

elefant 300x198 2Ochiul magic

Un pandantiv cu ochiul magic va atrage toate privirile şi te va feri de deochi. Potrivit culturii turceşti, ochiul magic îţi purifică sufletul şi veghează asupra ta, oriunde ai fi. Este un talisman puternic, în nuanţe de albastru, care simbolizează măreţia şi infintul.ochi magic 300x205 2

Continuarea pe clickpentrufemei.ro