AM Press Logo
Muzeul Pietrei

ampress.ro asigură întotdeauna furnizarea de informații exacte și corecte, dar erorile umane pot fi uneori evidente în ceea ce publicăm. Pentru aceasta, avem o politică de corecții eficientă. Ne străduim să răspundem rapid la corecțiile necesare în erorile făcute de noi. Ne asigurăm că vom corecta eroarea de îndată ce ne este adusă la cunoștință. Acest lucru se face cu unicul scop de a transmite informații precise către cititorii noștri.

Actualizarea unui raport

Ori de câte ori facem modificări majore în oricare dintre articole, ne asigurăm că punem note pe articol dacă este necesar, pentru a anunța cititorii că povestea a fost actualizată. Scopul nostru principal este de a servi cititorii noștri și, prin urmare, facem o practică să le oferim clarificările necesare prin rectificarea erorilor din articolele noastre.

Corecții

Dacă, din întâmplare, ni se cere să facem o modificare în orice articol, legenda sau titlu, nu numai că o facem cât mai curând posibil, dar publicăm și o corecție care explică necesitatea modificării menționate, dacă considerăm că este necesar.

Clarificare

Uneori se întâmplă ca jurnaliștii să-și fi asumat treaba în mod corespunzător și să fi adus toate informațiile faptice corecte, dar limbajul folosit pentru prezentarea faptelor a fost neclar. În acest caz, ne asigurăm că limbajul este rescris și corectat.

Notele editorului

În cazul unui articol care este eronat din punct de vedere faptic și etic și necesită corectarea Editorului, echipa se asigură că Editorul oferă cititorilor o notă în care explică problema corect și rectifică eroarea.

Cereri de eliminare

Dacă orice articol sau subiect este inexact, asigurăm corectarea lui rapidă după investigarea problemei. Atunci când folosim informații cu caracter personal disponibile public ale oricărei persoane, putem examina cererile de eliminare ale persoanei implicate dacă aceasta se află sub amenințarea de vătămare fizică din cauza existenței unui astfel de material de știri.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!