Termeni de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții („Termeni”, „Termeni și condiții”) înainte de a utiliza site-ul https://ampress.ro („Serviciul”) operat de S.C. Agenția de Presă A.M. Press S.R.L. („noi”, „noi”, sau „nostru”).

General
Accesul și utilizarea Serviciului de către dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altora care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul.

Legături către alte site-uri web
Serviciul nostru poate conține legături către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de S.C. Agenția de Presă A.M. Press S.R.L., nu are control asupra conținutului, politicilor de confidențialitate sau practicilor unei terțe părți și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acestea. site-uri web sau servicii. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că https://ampress.ro nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu insistență să citiți termenii, condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Legea aplicabilă
Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Romania, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea avea între noi cu privire la Serviciu.

Modificări
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este un material, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a oricăror termeni noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noile condiții, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Contactați-ne
Dacă aveți întrebări despre acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.