• Home
  • Știri
  • Popescu, la moţiunea USR: A fost făcută exact cum pregăteşti un ghiveci românesc. Este o declaraţie politică pe steroizi, bună doar să agite puţin lucrurile

Popescu, la moţiunea USR: A fost făcută exact cum pregăteşti un ghiveci românesc. Este o declaraţie politică pe steroizi, bună doar să agite puţin lucrurile

virgil popescu 1

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat, marţi, în dezbaterea moţiunii simple care îl vizează, că este ”o declaraţie politică pe steroizi, bună doar să agite puţin lucrurile, de parcă războiul de la graniţă şi contextul european delicat nu ar fi fost suficiente”. El a a precizat moţiunea simplă ”a fost făcută exact cum pregăteşti un ghiveci românesc cu legume – câteva ceva pentru fiecare”.

Ministrul Energiei a afirmat că moţiunea simplă ”a fost făcută exact cum pregăteşti un ghiveci românesc cu legume – câteva ceva pentru fiecare”. ”Câteva mesaje pentru AUR, că mai nou, sunt partenerii lor de nădejde de opoziţie, totul condimentat cu minciuni, exagerări şi o aromă inconfundabilă de panică”, a mai spus el, potrivit news.ro.

”Nu ştiu cine anume a redactat acest document numit moţiune, dar pot să vă spun că este un om de un cinism ieşit din comun. Să minţi în faţa Parlamentului şi în faţa românilor despre vieţi pierdute la Complexul Energetic Oltenia este dezonorant şi descalificant. Spuneţi-ne voi cum moare câte un angajat al CEO la fiecare 5 zile, pentru că am sunat la Complex ca să verific informaţia şi am aflat că în anul 2022 au fost înregsitrate ZERO accidente mortale şi 5 accidente de muncă, cele mai puţine de la înfiinţarea CEO. Cum să minţiţi cu decese doar pentru voturi? Chiar să fi ajuns USR cioclul politicii româneşti?! Ruşine! De trei ori ruşine. Atât de mult urâţi minerii şi mineritul, încât aţi început cu o minciună macabră despre CEO”, a comentat ministrul Energiei.

Mai mult aici

Parteneri