• Home
  • Fapt divers
  • Premieră la Galați: Titlul de ”Cetățean de rușine” al orașului, acordat unor politicieni

Premieră la Galați: Titlul de ”Cetățean de rușine” al orașului, acordat unor politicieni

bacalbasa 1

Gălățenii au acordat titlul de „Cetățean de rușine” unor politicieni pe care i-au votat. Pe primul loc se află, cu un număr consistent de voturi, Nicolae Bacalbașa
O asociație din Galați a acordat titlul de „Cetățean de rușine al orașului” unor persoane care au făcut municipiul de râs prin activitățile lor. Este prima ediție a ineditului concurs care a fost câștigat de patru politicieni, propuși și votați de gălățeni.

Nominalizările au fost făcute de cetățeni, iar premiile au fost acordate în baza unui sondaj realizat pe Facebook, relatează Mediafax.

Primul pe listă a fost deputatul Nicolae Bacalbașa care recent a fost amendat pentru „discurs de ură”, iar următorii în top sunt doi edili și un parlamentar.

„Așa cum autoritățile fac consultări publice pentru a identifica personalitățile care pot fi cetățeni de onoare, în mod similar gălățenii au putut nominaliza și apoi au votat pe cei care, în 2019, au făcut comunitatea de râs. Coincidență sau nu, cel care a primit cele mai multe voturi, parlamentarul PSD Bacalbașa, tocmai a fost amendat de CNCD pentru discurs de ură. În urma nominalizărilor și a voturilor exprimate de cetățeni, pe primele două poziții se află: Nicolae Bacalbașa și Picu Apostol Roman. Aplauze! Sau fluieraturi… În 2019 ei sunt cei care au făcut Galațiul de rușine. Cel mai mult, pentru că lista nu se oprește la cei doi. Pe următoarele două poziții se află primarul Pucheanu și Eugen Durbacă”, au anunțat organizatorii concursului „Cetățean de rușine al orașului”.

Asociația gălățeană a anunțat că va acorda în fiecare an titluri celor care au făcut orașul de rușine.

Nai mult pe DIGI 24.ro

Parteneri