• Home
  • Prima
  • Premierul Dăncilă, votează ”DA” pe Facebook, la apelul președintelui Iohannis, sau?

Premierul Dăncilă, votează ”DA” pe Facebook, la apelul președintelui Iohannis, sau?

iohannis si dancila 1

Premierul Viorica Dăncilă și-a deschis, joi, un nou cont pe Facebook, prefațat de un citat din Churchill – „Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua” .

„Din dragoste şi responsabilitate pentru România, scrie Viorica Dăncilă, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”.

Angajarea premieruui Dăncilă la ”consens” poate fi interpretată și ca un răspuns pozitiv la apelul președintelui pentru un acord care să consolideze ”drumul european al României”. Alții consideră că premierul PSD și-a început ”jocurile proprii”, după evadarea de sub Dragnea.

D. Dumitru, AMPress

Parteneri