AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Prepară cea mai bună TOCANĂ DE PEŞTE. Rapidă, ușoară și delicioasă

 

  tocana-pestePreparatele din pește sunt sănătoase și potrivite oricărei diete. Îți recomandăm să încerci o rețetă delicioasă. Iată cum se prepară tocănița de pește:

INGREDIENTE

  • 2 bucati cod congelat
  • 6 ardei graşi roşii şi verzi
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 legatura cimbru
  • 1 legatura rozmarin
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare şi piper

PREPARARE

  1. Cu o seară înainte se pune peştele la decongelat. A doua zi se taie bucăţi şi se spală.
  2. În cratiţa de fiert la cuptor se pune uleiul şi se căleşte uşor ceapa tăiată rondele. Apoi se adaugă ardeii tăiaţi fâşii, morcovii, rondele, sarea şi piperul.
  3. Se pune peştele, se adaugă cimbrul şi rozmarinul, sucul de roşii şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Sursa – retete.unica.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!