A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Presimţire: Femeia de 31 de ani, cu trei copii mici, moartă în accidentul din Ialomiţa, parcă știa că…

0 185

Aurelia Chiriță, în vârstă de 31 de ani a murit sâmbătă în microbuzul din Ialomița și a lăsat în urmă un soț îndurerat și trei copii: un băiat și două fetițe.

Soțul femeii nu poate uita ultima dimineață în care a văzut-o pe soția lui în viață. Bărbatul povestește că femeia iubită și-a pupat copiii înainte de a pleca la muncă, de parcă ar fi știut că nu se va mai întoarce. I-a pupat în somn, cu drag, de parcă se despărțeau pentru totdeauna.
Costel Chiriță, care îşi va creşte de acum singur cei trei copii, a povestit cu lacrimi în ochi cum el i-a spus soției lui de mai multe ori să aibă grijă de ea. Nu-i spunea mereu, dar atunci a simțit nevoia să i-o repete.

“Ieri dimineață, când a plecat, a pupat copiii – parcă Dumnezeu i-a zis – și i-am  spus să aibă grjă de ea, i-am spus de două ori și a zis: ‘Hai, ce,  cum să nu am grijă? Stai liniștit’. Pentru mine va rămâne veșnic, deci, o am în suflet până închid și eu ochii”, a povestit cu multă tristețe în glas soțul Aureliei Chiriță, relatează observator.tv. El nu mai vrea altă soţie, fiindcă pe Aurelia a iubit-o ca pe sufletul lui, ca pe ochii din cap.

Femeia de 31 de ani a lăsat în urmă trei copii, iar unul dintre ei, băiețelul de doar doi ani nu știe  și nu realizează că  nu va mai avea mamă.

Sursa – All for Romania

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More