• Home
  • Prima
  • Presimţire: Femeia de 31 de ani, cu trei copii mici, moartă în accidentul din Ialomiţa, parcă știa că…

Presimţire: Femeia de 31 de ani, cu trei copii mici, moartă în accidentul din Ialomiţa, parcă știa că…

femeie accident 2 1

Aurelia Chiriță, în vârstă de 31 de ani a murit sâmbătă în microbuzul din Ialomița și a lăsat în urmă un soț îndurerat și trei copii: un băiat și două fetițe.

Soțul femeii nu poate uita ultima dimineață în care a văzut-o pe soția lui în viață. Bărbatul povestește că femeia iubită și-a pupat copiii înainte de a pleca la muncă, de parcă ar fi știut că nu se va mai întoarce. I-a pupat în somn, cu drag, de parcă se despărțeau pentru totdeauna.
Costel Chiriță, care îşi va creşte de acum singur cei trei copii, a povestit cu lacrimi în ochi cum el i-a spus soției lui de mai multe ori să aibă grijă de ea. Nu-i spunea mereu, dar atunci a simțit nevoia să i-o repete.

“Ieri dimineață, când a plecat, a pupat copiii – parcă Dumnezeu i-a zis – și i-am  spus să aibă grjă de ea, i-am spus de două ori și a zis: ‘Hai, ce,  cum să nu am grijă? Stai liniștit’. Pentru mine va rămâne veșnic, deci, o am în suflet până închid și eu ochii”, a povestit cu multă tristețe în glas soțul Aureliei Chiriță, relatează observator.tv. El nu mai vrea altă soţie, fiindcă pe Aurelia a iubit-o ca pe sufletul lui, ca pe ochii din cap.

Femeia de 31 de ani a lăsat în urmă trei copii, iar unul dintre ei, băiețelul de doar doi ani nu știe  și nu realizează că  nu va mai avea mamă.

Sursa – All for Romania

Parteneri