Primul horoscop complet pentru anul 2020

horoscop 2020 1

Mult nu mai este şi anul 2020 bate la uşă cu forţe proaspete din punct de vedere astral. Astrograma lui 2020 arată foarte bine pentru unele zodii pentru care horoscopul indică planuri măreţe duse la bun sfârşit, fie că vorbim de carieră, familie sau un vis devenit realitate. În plan amoros, favoriţii Universului sunt Berbecii şi Taurii, în timp ce nativii Leu vor avea de înfruntat câteva momente de cumpănă.
Ce ne aşteaptă în anul 2020, potrivit ce-spun-astrele.ro:

Berbec
Este timpul pentru noi victorii!
Ai făcut o treabă bună în anii precedenţi, chiar dacă nu ai obţinut ceva semnificativ. Toate cele bune sunt pe cale să ă!
Anul 2020 este anul tău, numai pentru că Şobolanul însuşi iubeşte să muncească şi îi favorizează pe toţi cei care se bazează numai pe ei şi nu au nicio îndoială cu privire la succesul lor.
Desigur, este naiv să crezi că toate binecuvântările lumii vor cădea la picioarele tale, dar poţi fi sigur că te aşteaptă noi victorii şi vei avea un nou stimul pentru viaţă!

Taur
E timpul să-ţi faci visul să devină realitate!
Taurul este un realist şi, prin urmare, nu face planuri imposibile. Dar 2020 îţi va schimbă punctul de vedere al vieţîi şi te va face să crezi că visurile devin realitate! Ideea este că anul următor este guvernat de elementele Pământului, la care Taurul se supune.
Şi asta înseamnă că vei avea o perioada de creştere a carierei şi bunăstare financiară. Acesta este exact momentul în care merită să rişţi şi să accepţi o oferta tentantă de schimbare a locului de muncă. În acest an vei avea absolut totul!

Gemeni
Simţi bucuria vieţîi!
În caracterul Gemenilor nu se pierde niciodată din vedere inima şi, prin urmare, anul următor, pentru aceşţi oameni, este unul de progres. Anul Şobolanului nu poate fi numit neobişnuit pentru Gemeni. Pregăteşte-te pentru noi descoperiri, excursii interesante şi cunoştinţe plăcute.

Rac
Întoarce-te la cei dragi
Succesul în 2020 îi aşteaptă pe cei care sunt dispuşi să lucreze şi să meargă spre obiectivul dorit. Pentru Rac, anul acesta va fi ideal în ceea ce priveşte restaurarea conexiunilor pierdute. Vine timpul când te poţi apropia cu uşurinţă de familia ta, poţi reconstitui o familie, te poţi întoarce într-o clădire abandonată sau vei realiza planuri pentru care ai muncit mereu.

Leu
Leul va avea un an dificil, dar extrem de important! Vine un moment în care trebuie să-ţi arăţi toată perseverenţă şi potenţialul creativ.
Trebuie să înveţi ceva nou, să înveţi o profesie nouă sau să-ţi schimbi cercul social. Această este o perioada destul de imprevizibilă! Dar nu fi supărat. Toate schimbările, care vor avea loc în 2020, vor fi începutul unor realizări pozitive.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri