• Home
  • Fapt divers
  • Principele Nicolae a primit rezultatele testului de paternitate! E sau nu tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan, fosta sa iubită?

Principele Nicolae a primit rezultatele testului de paternitate! E sau nu tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan, fosta sa iubită?

principele nicolae nicoleta 1

După ce una dintre fostele iubite ale nepotului Regelui Mihai I, Nicoleta Cîrjan, a susținut, în repetate rânduri, că are o fetiță alături de acesta, cei doi au primit, într-un final, vestea care a „făcut lumină”: rezultatele testului ADN. Cel care a făcut marele anunț a fost chiar fostul Principe Nicolae al României, care și-a anunțat urmăritorii prin intermediul rețelelor de socializare că este, într-adevăr, tătic, scrie click.ro.

Din mesajul lui Nicolae Medforth-Mills reise însă că mama copilului ar fi fost cea care ar fi amânat testul de paternitate, care, spune el, a fost făcut în cele din urmă la insistențele lui. Declarațiile Nicoletei Cîrjan de acum ceva vreme infirmă, totuși, această ipoteză.

„Nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris (fetița celor doi n.r)! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar şi prin tragere la sorţi). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toţi cârcotaşii mei: dacă are intenţii bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă doua teste?”, spunea tânăra la momentul respectiv. Iată și mesajul fostului Principe, publicat luni, 27 mai, pe contul său de socializare.

„În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta.

Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect”, a fost mesajul fostului Principe Nicolae, potrivit click.ro.

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe a refuzat însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN, dar ea a refuzat atunci, după spusele sale.

La rândul ei, Nicoleta Cîrjan s-a apărat și a susținut că nu a făcut publică identitatea tatălui copilului tocmai pentru a-i proteja imaginea publică a acestuia. Mai mult decât atât, a fost chiar ea cea care i-a cerut Principelui Nicolae să facă testul de paternitate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti sau la o clinică privată acreditată. „Când i-am trimis o poză cu burtica, de Crăciun, mi-a dat block pe Facebook”, a mărturist atunci Nicoleta Cîrjan.

Parteneri