Prințesa Eugenie a încălcat tradiția regală! Nu a purtat voal la ceremonia nunții

Prințesa Eugenie a încălcat tradiția regală! Nu a purtat voal la ceremonia nunții ei. Cu toate acestea, Eugenie a fost absolut superbă în ziua în care i-a spus „DA” actualului ei soț, Jack Brooksbank. De ce a ales nepoata Reginei Elisabeta a II-a să nu poarte voal în ziua nunții ei?

De luni de zile, fanii au făcut fel și fel de speculații în privința rochiei pe care Prințesa Eugenie o va purta.

Când a ajuns în fața Capelei St. George, Prințesa Eugenie a uimit întreaga lume. A purtat o rochie albă, fluidă, creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos.

Distribuie prietenilor

Rochia a lăsat spatele dezgolit, totul în onoarea Spitalului Regal Național de Ortopedie care i-au corectat scolioza când avea doar 12 ani.

Expertul în modă, Jason Forrest, spune: „Este o rochie elegantă, care nu se va demoda niciodată și care, totodată, reflectă tradiția morahiei.”

Prințesa a purtat de asemenea tiara Greville Emerald Kokoshnik, realizată de Boucheron în 1919.

Mulți dintre fani au avut însă o altă curiozitate. De ce nu a purtat Eugenie voal? Motivul este foarte emoționant. Când avea doar 12 ani, Prințesa a suferit o operație de corectare a scoliozei. În această zi deosebită, Eugenie nu a vrut să ascundă acea cicatrice, scrie Express.

„Este foarte special să poți arăta lumii cicatricile tale. Cred că putem schimba standardele de frumusețe. Este o modalitate de a onora acei oameni care au avut grijă de mine, dar și un mod de a-i susține și încuraja pe cei care trec prin aceleași experiențe.”

Niciunde în protocolul regal nu se impune să porți un voal, însă ține de tradiție. Cu toate acestea, considerăm că gestul Prințesei Eugenie este îndreptățit și extrem de deosebit.

Sursa – Verdict.ro