Prinţul Charles, grav bolnav? S-ar putea să nu mai fie niciodată rege

Veşti şocante pentru Casa Regală Britanică! Prinţul Charles suferă de o boală care îl face incompatibil cu sarcinile specifice unui monarh. În vârstă de 69 de ani, Charles are pierderi de memorie şi are scăpări de orientare în spaţiu. Din bănuielile soţiei lui Camilla (71 de ani) aer fi vorba de Alzheimer, susţine revista germană „Neue Post”, potrivit click.ro
Prinţul Charles suferă de o boală gravă care îl face incompatibil cu statutul de Rege. Vestea pică precum un trăznet pentru casa regală britanică. Iar Regina Elisabeta a II-a este mai mult decât îngrijorată pentru că Charles era următorul în linia succesorală.
Dacă prinţul ar suferi cu adevărat de Alzheimer, maladie degenerativă, el nu ar fi capabil să conducă Regatul Unit. Revista „Peeple” susţine că ar fi în posesia unui raport medical secret care confirmă faptul că Charles suferă de Alzheimer. Starea de sănătate precară al prinţului Charles îl aduce în poziţie de favorit pentru tron pe William şi alimentează teoriile „conspiraţioniste” care afirmau încă de anul trecut că „Regina va sări peste o generaţie în linia succesiunii la tron”. Conform acestei teorii, Regina Elisabeta ar face acest lucru pentru a menţine tendiţa de modernizare a casei regale şi pentru că William este mult mai popular ca tatăl său. „Neue Post” susţine că „maladia Alzheimer ar fi în fază terminală” şi că prinţul face eforturi supraomeneşti pentru a disimula simptomele atunci când se află în public.