PSD îi taie aripile prezidenţiale lui Tăriceanu. Dragnea vorbeşte despre propria candidatură

 

Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, la Antena 3, conform Ştiripesurse.ro, că ar fi „grozav” ca PSD și ALDE să aibă candidat unic la alegerile prezidențiale din 2019, dar că PSD are toate șansele să câştige singur.
„Eu cred că dacă există înțelegere în alianță să iasă cu un singur candidat, șansele cresc. Dacă această înțelegere nu va exista, fiecare partid va avea propriul său candidat și cred că PSD-ul, cu dimensiunea pe care o are în electorat, are toate șansele candidatul PSD-ului nu numai să intre în turul 2, dar chiar să câștige. Sau candidatul alianței. Momentan suntem înainte de o decizie”.
„În general, electoratul nostru își susține propriul candidat, este dovedit în ani acest lucru”, a spus ministrul PSD, arătînd implicit că varianta Tăriceanu nu-i e pe plac.
Liviu Dragnea vorbeşte şi el, prima oară, prefăcându-se că e doar o variantă între altele pe care nu le exclude de a candida pentru Cotroceni fiindcă “încă cinci ani cu Iohannis înseamnă dezastru pentru România. Nu resping nicio variantă, nu resping varianta NICI CU MINE, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva” a spus liderul PSD la Antena 3, acolo unde îşi lansează de obicei proiectele personale.
Analişti importanţi au spus în aceşti ani că ţinta permanentă a lui Dragnea este preluarea funcţiei din Deal. Acum conduce – spune un analist – “doar Guvernul şi Parlamentul”.
C. Zamfir, AMPress