Psiholog rus: Să fii pe placul tuturor este o sarcină aproape imposibilă. Cel puțin cât încă ești în viață

Iata cateva ganduri intelepte de la renumitul psiholog rus!1.Cine a spus ca omul trebuie sa aiba neaparat o familie? Acesta este un mit. Un burlac fericit arata mult mai bine decat un cuplu nefericit, in care ambii sufera si se chinuiesc reciproc, scrie povestiri.ro.

2.Simte-te astazi ca esti cel care doresti sa fii maine.

3.Daca ai un sentiment de dragoste pentru o persoana, ea nu iti datoreaza nimic!

4.Omul singur isi construieste in jurul sau un gard imens din aceste „nu e permis”, „nu pot”, „este imposibil”. Apoi se uita peste acest gard si ii invidiaza pe cei care traiesc in libertate.

5.Spiritul nostru determina existenta noastra. Sanatatea este in cap, nu in farmacie!

6.Daca incerci sa intelegi semnificatia tuturor evenimentelor care ti se intampla, atunci te poti trezi foarte repede la o vizita la psihiatru.

7.Mai intai ne imaginam, cum ar trebui sa se comporte alti oameni. Apoi, ne dam seama ca ei nu se comporta deloc asa. Si ne suparam din cauza asta. Acest lucru este normal, caci la casa de nebuni se intampla lucruri si mai bizare.

8.Fiecare persoana isi inventeaza o serie de defecte, apoi ani de zile sufera din cauza lor. Ei bine, e si asta o ocupatie.

9.Gandurile noastre sunt cel mai creativ element al lumii noastre. Nici mainile omenesti, nici banii nu sunt capabili sa creeze atat de mult cat creeaza gandurile.

10.Lasa-ti iubitul (sau iubita) sa se plimbe pe lungimea maxima a lesei – este cea mai rezistenta.

11.Barbatul ideal este cineva, pe cine cunostea sotia ta pana cand s-a casatorit cu tine.

12.Organismul nostru nu este un rezervor pentru deseurile emotionale. El incearca sa lupte cu ele, apoi renunta. Boala este o forma de protest a organismului impotriva faptului ca ai facut o gunoiste din el.

13.Sa fii pe placul tuturor este o sarcina aproape imposibila. Cel putin cat inca esti in viata.

14.De obicei, uitam repede de succesele noastre si ne concentram pe esecuri. Acest lucru este gresit. Trebuie sa tinem minte mereu de realizarile noastre – ele ne dau puterea de a cuceri inaltimi noi.

Sursa Secretele.com