A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Germania – România 4-2 (1 -2 la pauză), iar tricolorii încheie aici un vis frumos

0 1.376

O primă repriză fantastică. România domină, joacă splendid. Este condusă cu 1-0, dar revine (arbitrul israelian a decis corect lovitura de la 11 metri) și scorul devine 1-1. Avem o bară, un gol spledid marcat din pasarea Ianis – Ivan, de Pușcaș și suntem, după primele 45 de minute de joc, finaliști.

Echipa națională tânără a României are mingea două treimi din timp și loviturile de corner (șase!) curg una după alta. România joacă până acum ca adevărata compioană a Europei.

Avea să vină însă repriza secundă când germanii, mai rezitenți, mai căliți în astfel de meciuri au preluat jocul. O greșeală comisă de Ianis Hagi face cadou un penalty adversarilor și este 2-2 în primele minute ale reprizei secunde.

Germania este, din minutul 60, la cârma jocului, câteva atacuri succesive curg spre poarta noastră.  Minutul 70 și Germania e foarte aproape de a marca, dar șutul nu nimerește poarta. Marchează însă din lovitură liberă de la 18 metri, în minutul 89. Este 3-2 pentru Germania și visul de a juca finala se spulberă. Nu e destul.

Obosiți, ai noștri faultează. Ca atare vine un nou gol tot din lovitură liberă, în prelungiri, iar Germania, după o repriză secundă în care a dominat continuu, încheie cu 4-2 meciul cu România.

Tricolorii au ajuns departe, chiar dacă acest meci s-a încheiat dureros. Traseul lor a fost splendid. Mii de români au plâns în tribune, împreună cu jucătorii care, în minutul 89 erau la egalitate, 2-2, cu campioana en titre a Europei.

AMPress

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More