Rona Hartner, operată din nou la colon: „Nu mi-e frică de citostatice”

Rona Hartner va fi operată din nou. Actrița se află în Franța, acolo unde va suferi o nouă intervenție chirurgicală la colon. Totodată, Rona va începe și tratamentul cu citostatice.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice.

Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon, iar acum, se pare, actrița va trece printr-o nouă intervenție: „Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter. Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”, – a declarat Rona Hartner în emisiunea „Răi da’ Buni”, potrivit unica.ro.