Salata de Boeuf, rețeta Marya, mănânci de nu te mai oprești. Ghicește de ce e altfel față de cum o faci tu

 Salata de Boeuf, prezentă în multe bucătării și cu rețete puțin variabile. Și totuși, unele-s mai bune, altele mai puțin. Iată ce-ți sugerăm:

Ingrediente

 

Distribuie prietenilor

Mod de preparare

Ce mare filosofie? – ai putea spune. Iei un bol încăpător, tai cubulețe legumele din rețetă, carnea în forme geometrice, tot cubulețe sau cum ai chef, adaogi o parte, mai mare, mai mică, din maioneză, presari piper, sare, muștar, poate și alte ingrediente cu gust discret din cămările naturii. Alesteci și așezi conținutul pe un platou. Tencuiești cu maioneză și desenezi pe suprafața liberă ce-ți trece prin minte pentru ca ceea ce înăuntru e gustos, pe deasupra să fie frumos. Salata va fi servită invitaților, rece. De ce este deosebită rețeta Maryei? Află!boeuf unu