Scopul tău în viaţă, în funcţie de zodie

femei de succes horoscop 1

Numerologul Mihai Voropchievici şi bioenergoterapeutul Lidia Fecioru arată care este scopul nostru  în viaţă, în funcţie de zodie.

Menirea Berbecului este să îi ajute pe ceilalți să îi scoată din zona de confort, nu stau locului decât dacă sunt bolnavi, sunt încăpățânați și agitați, lumea îi crede egoiști. Simt când cei din jurul lor au nevoie de curaj, de ajutor.

Menirea Leului este inspirația. Vor avea mereu oameni care să îi admire și pe care Leul să îi inspire, sunt lideri, un model, muze. Menirea lor este de a fi lideri și de a îi face pe ceilalți să își găsească drumul în viață, să își rezolve problemele, să creeze o afacere. Leul e mentor motivațional.

Menirea Săgetătorului este călătoria, le plac călătoriile, să vadă lumea de când se nasc până când sunt mari. Nu le este confortabil să stea într-un singur loc. Le place să stea la taclale, să studieze, să viziteze pentru cunoaștere. Le place să povestească, împart bucuriile pe care le-au trăit.

Taurul trebuie să învețe conștiența în viață. Trebuie să fie conștienti că după o vârstă trebuie să se gândească și la ei. Oamenii din zodiile de pământ sunt truditori, muncesc non stop, nu au timp să se gândească și la ei. Ei sunt conservatori, să nu le fie teamă să rupă limitele, nu vă mai puneți bariere. Ei sunt conservatori. Scopul Taurului este să mediteze.

Continuarea pe antena3.ro

Parteneri