A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Scriitor francez: ”Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne ca să mai fie iubite”

2 134.504

Un scriitor francez este intens criticat pentru declarațiile sale făcute fără menajamente. S-a declarat ”incapabil” de a fi atras de femei trecute de 50 de ani, chiar dacă el însuși are această vârstă, potrivit cotidianului The Independent.
Yann Moix, un fost câștigător al prestigiosului premiu literar francez Prix Goncourt a spus că femeile peste 50 de ani sunt invizibile pentru el.

Iată ce a declarat scriitorul revistei franceze Marie Claire: ”Să nu exagerăm. Nu pot! Sunt prea bătrâne! Eu prefer trupurile tinere, atâta tot.”
Autor a 10 romane și o prezență constantă la televiziunile franceze, Yann Moix a adăugat: ”Trupul unei femei de 25 de ani este extraordinar. Pe când cel al unei femei de 50 de ani, nu.”


APRECIAZA ARTICOLUL !

Mai mult, a spus că preferă asiaticele, în special femeile din Coreea, China și Japonia.
Declarațiile lui au stârnit valuri de reacții în media franceză, iar o cunoscută jurnalistă și regizoare, Colombe Schneck, în vârstă de 52 de ani i-a dat o replică acidă pe Instagram, postând o fotografie cu ea goală, cu un posterior apetisant și ferm în prim plan și scriind: ”Uite fundul unei femei de 52 de ani, idiotule! Nici nu știi ce pierzi, încuiatule!”, a scris femeia, după care a șters postarea.

Sursa – doctorulzilei.ro

loading...
2 Comentarii
  1. Ioan Cotfas spune

    La cit sunt de urite femeile din vestul Europei,are dreptate!

  2. ZOLTAN ANA spune

    Exista o iubire spirituala ,in care nu te uiti la forma,ci la continut ,care te urmareste in ginduri si simtire ,mai mult decit niste simtiri carnale ,trecatoare ……si aceste momente sint acte creatoare generatore de fuziuni sublime, ce le poti duce cu tine in amintiri .Fara gind si simtire ,omul este un robot executant ……se pare ca dupa 50 de ani organismul uman scinteaza fizic si mental adorabil ,pentru cei ce pot vede si simti „steaua existenta .”……..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult