AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Se deschide portalul mistic 777 în mijlocul verii. Mesajul angelic pentru fiecare în funcție de data nașterii

foto: Depositphotos.com

Iulie este a șaptea lună din an, este luna din mijlocul verii, este luna din mijlocul anului. Luna iulie poartă magia cifrei 7, iar ziua de 7 iulie vine sa accentueze acest portal mistic ce se deschide in mijlocul verii.

Portalul magic 777 – semnificații spirituale
Portalul 777 se va deschide pe 7 iulie și este în strânsă legătură cu Superluna plină din Capricorn care a avut loc pe 3 iulie 2023. 777 este un număr angelic, numărul lui Dumnezeu și sincronizare divină. Acest număr este un semn de completitudine și înseamnă că sufletul și spiritul tău sunt aliniate, atâta timp cât te concentrezi pe menținerea unei vieți echilibrate. Numărul 7 reprezintă creșterea psihică, intuiția, spiritualitatea și visele… așa că aceste lucruri vor fi sporite pentru că, anul acesta, se triplează.

Dacă te-ai confruntat cu momente dificile, îngerii vor să continui să mergi înainte. Universul lucrează în favoarea ta. Indiferent dacă ți-ai întâlnit sufletul preche sau nu ai acest număr înseamnă că partenerul tău ar putea apărea în cel mai neașteptat loc! Dacă sufletul tău preche te-a respins, nu e nicio problemă… Încă poți urca singur. Să știi că Universul te va onora dacă rupi acum legăturile karmatice și îți vei continua călătoria cu credință și dragoste.

Scopul este de a ajunge la conștientizarea faptului că iubirea este cheia către cer și unicitate.

Este, de asemenea, un flux de energie și o modalitate de a-ți experimenta viața pe Pământ. Există straturi de chakre diferite în noile fire de AND. Misiunea lor este să ne lumineze și să ne deschidă chakra inimii. În schimb, am fost blocați în religii bazate pe frică pentru a ne controla. Putem fie să învățăm să ne trezim în această perioadă de viață, fie să rămânem blocați.

Este timpul să renunți la ceea ce nu este aliniat și să ai încredere în proces. Trebuie să ne eliberăm de ciclurile toxice ale relațiilor și să echilibrăm iubirea, pacea și seninătatea. Fii atent la visele de noapte pentru că dezvălui mesaje divine.

Portalul mistic 777 – Invățătorul spiritual
777 este un semn al înțelepciunii sacre. Cunoașterea spirituală sacră ți se dezvăluie datorită dăruirii tale pentru calea ta spirituală și a încrederii Universului că sufletul tău îl va împărtăși cu ceilalți după cum este necesar pentru călătoria lor evolutivă personală.

Numărul angelic 777 reprezintă plenitudinea sau completitudinea, trezirea spirituală, intervenția divină și, în unele cazuri, norocul! Când acest număr continuă să apară în viața ta, se crede că înseamnă că îngerii încearcă să-ți spună că sunt cu tine în călătoria ta și că vor să te ghideze în direcția corectă.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!