Semnele zodiacale și arhanghelii care le protejează

La începuturile astrologiei, vechii magi spuneau că semnele zodiacale sunt protejate din ceruri de astre, dar și de ființe mitice, înzestrate cu puteri divine. Mai târziu, ideile lor au fost preluate de astrologii Evului Mediu care au asociat fiecare zodie cu unul dintre arhanghelii apărători ai destinului nostru.

Zodia Berbec, ocrotită de Ariel
Arhanghelul Ariel era asociat în tradiția iudaică și în vechile texte religioase cu înțelepciunea, lumina și autoritatea. Ariel era îngerul care îi ajuta pe oameni să își transforme visele în realitate și să obțină concret anumite beneficii sau bunuri. El poate grăbi înfăptuirea unor dorințe sau planuri și le amintește Berbecilor să se gândească întotdeauna și la cei apropiați.

Zodia Taur, potejată de Chamael
Numele arhanghelului Chamael înseamna ‘cel care îl vede pe Dumnezeu’ și era considerat unul dintre cei 7 îngeri mari care stau alături de Dumnezeu. Arhanghelul Chamael ne ajută să vedem forța dumnezeiască și să ne încredințăm că voința Domnului este alături de noi. Pentru Tauri, unul dintre cele mai pașnice semne zodiacale, Chamael este cel care îi ghidează pe cea mai bună cale pentru a obține pacea și iubirea.

Distribuie prietenilor

Zodia Gemeni, ajutată de Zadachiel
Numele său înseamnă ‘dreptatea lui Dumnezeu’ și este un înger al compasiunii și mărinimiei. El îi ajută pe Gemeni să dăruiască și să ajute, să fie deschiși cu toți, pentru a beneficia la rândul lor de prijin. Zadachile ne învață că nicio rugă nu rămâne fără răspuns.

Zodii sub protecția ființelor divine
Zodia Rac, sprijinită de Gabriel
Marele arhanghel Gabriel ocrotește, susține și veghează nativii zodiei Rac, insuflându-le dorința de a fi afectuoși și înțelegători cu cei din jur. Numele lui Gabriel însemna în textele vechi ‘Dumnezeu este puterea mea’, iar influența lui îi ajută pe nativii Raci să aibă încredere în forța lor interioară.

Zodia Leu, ajutată de Rafael
Învățătura de căpătâi a arhanghelului Rafael vorbește despre puterea iubirii divine. El le oferă nativilor Lei o mulțime de daruri spirituale, îi ajută să fie generoși și să își aline semenii. Tot Rafael este cel care ponderează energia și egoul nativilor Lei, care învață să își tempereze voința și să se supună regulilor.

Continuarea pe libertateapentrufemei.ro