Șerban Cionoff : URÂT ÎŢI MAI TRĂIEŞTI POSTERITATEA, TRAIAN BĂSESCU!

serban-cionoff-150x1501
Mă număr şi eu printre cei care s-au uitat ce s-au uitat, şi-au făcut semnul, crucii, s-au frecat bine la ochi, după care s-au mai uitat o dată şi tot nu le vine a crede. Oare într-atât de duşi cu pluta ne socotesc a fi răspândacii pro-băsişti încât să ne livreze poza aia cu Demisul Naţional dând din mâini ca toate visele şi cu liderii europeni- în prim plan Angela Merkel- uitându-se în gura lui mai ceva decât la Ioan Gură de Aur? Da, da, Angela Merkel, doamna cancelar a Germaniei pe care, acum doi ani, Debusolatul Suprem a minţit-o fără jenă (adică în stilu-i patentat) cum că procedura suspendării preşedintelui nu există în Constituţia României.
Repet întrebarea: chiar aşa de proşti ne cred propagandacii de serviciu încât să şi să şi credem? Adică ni s-a spălat memoria şi am uitat secvenţa aia ultra-jenantă în care Demisul Naţional se foşgăia pe lângă mai marii comunităţii europene doar-doar de s-o aciui şi el pe lângă vre-unul mai acătări la fotografia de familie? Dar cacealmaua pe care a lut-o mai prin primăvară când nu a prins trenul pentru postul de secretar general al NATO s-a şters cumva din memoria documentelor?
Şi atunci? Atunci nu ne rămâne decât un singur răspuns, propagandacii au început deja să îi cânte Nosferatului cele de cuviinţă la o despărţire definitivă şi irevocabilă. Sau, ceea ce e mai rău, ăia care se mai pricepeau cât de cât la marketing de imagine au dat bir cu fugiţii şi în locul lor au rămas nişte ageamii care nu ştiu nici alfabetul meseriei ?!
Una peste alta, concluzia este pe cât de drastică pe atât de bine meritată: Traian Băsescu îşi trăieşte acum posteritatea. El nu mai are, practic, nici-un viitor- adică are unul pe care i-l doresc, din adâncul inimii, milioane de români cinstiţi şi cu frica lui Dumnezeu -şi a devenit o piatră de moară chiar şi, mai bine spus: în primul rând, pentru cei ce se mai încumetă să mai meargă mai departe pe cărările pe care, odinioară, Ilegitimul Suprem al Ţării le lumina cu farurile de la Golden Blitz.
De aceea, nici nu mai este un lucru de mare mirare dacă, în conformitate cu principiul „urma scapă turma” mai fiecare dintre foştii săi co-militanţi dau bir cu fugiţii. Monica Macovei fiind cap de listă. Şi fiţi siguri că acesta e doar începutul…
Cât priveşte faptul că, pe ultima sută de metri, Traian Băsescu o susţine pe Miss Pleşcoiu pentru prezidenţiale aici chiar că nu mai e nimic de comentat. Nici în ordine morală, nici juridică şi nici politică. Dar,cu siguranţă, în ordine strict psiho-patologică se poate discuta. Nu de alta, dar gestul acesta de adio după un sfârşit fără glorie nu este, în cazul lui Traian Băsescu. decât o nouă şi neiertătoare confirmare a legii nescrise: „Când Dumnezeu să îşi bată joc de cineva, îi ia mai întâi minţile”.
Urâtă posteritate ai ajuns că ai trăieşti, Traian Băsescu ! Ascultă încoace la băiatul că te învăţ de bine. Ciracii tăi, parşivii ăştia, te mai ţin o vreme la fereastră până îţi vine pensia, dar când o să înceapă să îţi curgă popririle „ La mititica”scrie pe tine!