A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Serbări la Muzeul Pietrei, 15 august, orele 17.00. Pe afiș -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu

0 175

Joi, 15 august, cu începere de la orele 17,00, în curțile Muzeului Pietrei din Sângeru, are loc Concertul Verii, cu violonistul Alexandru Tomescu, care va cânta la vioara Stradivarius  din repertoriul clasic. Va fi un eveniment cultural de excepție, în legătură cu care vom reveni cu noi detalii, spun organizatorii.

Concertul la vioară solo al unuia dintre cei mai bine cotați violoniști din lume, Alexandru Tomescu, va fi întregit cu două momente speciale: întâlnirea cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fostă Grecu) și cu poetul Lucian Avramescu.

Dana Chera va povesti despre meseria de om de televiziune, despre satisfacțiile și insatisfacțiile de a te găsi ”pe sticlă” și va răspunde întrebărilor celor ce vor să știe ”cu ce se mânâncă” această profesie.

Poetul Lucian Avramescu, gazda acțiunii, va susține un recital din două din cărțile sale de poezie de dragoste – ”Bună seara, iubito” și ”Să strigi femeia pe numele ei de vers” și va fi gazda și moderatorul acțiunii.

Serbări la Muzeul Pietrei, 15 august, orele 17.00. Pe afiș -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu 1

Ca întotdeauna, intrarea este liberă și  oricine dorește să fie prezent este bine venit.

Giorgiana Radu, AMPress

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More