Sfârșitul lumii pe 23 aprilie? Ce se menționează în Biblie despre această zi

Adepții teoriilor conspiraționiste susțin că vine sfârșitul lumii pe 23 aprilie, când planeta ipotetică Nibiru va apărea pe cer. Chiar și în Biblie ar fi menționat acest moment.
În 23 aprilie, soarele, luna și Jupiter se vor alinia în constelația Fecioarei, conjunctură menționată și în Biblie. În acel moment am putea vedea pe cer ”planeta morții”, Nibiru.
Adepții acestei teorii spun că toate acestea se vor întâmpla, mai cu seamă că planetele au început deja să se așeze astfel din noiembrie. În Biblie, în capitolul 12 al Apocalipsei, se menționează că „Un semn mare apare pe cer: o femeie înfășurată în soare, luna sub picioarele ei și o coroană de 12 stele pe cap (…). Ea este însărcinată și țipă, fiind în durerile nașterii”.
Potrivit adepților acestei teorii, e vorba despre Fecioară, relatează Daily Mail.
În timp ce o astfel de aliniere a planetelor nu este chiar atât de rară, apărând o dată la 12 ani, de data aceasta i se mai adaugă câteva elemente, clar prevestitoare, spun adepții acestei teorii.
Cel mai cunoscut adept al teoriei este David Meade. Anul trecut, el susținea că lumea avea să se termine în septembrie, ceea ce, evident, nu s-a întâmplat. Ulterior, a spus că s-a înșelat și că sfârșitul lumii avea să vină în octombrie. Nici acest lucru nu s-a întâmplat.
Nibiru, planeta morții sau Planeta X, cum e ea supranumită, ar fi un corp ceresc situat la marginea sistemului nostru solar.

Mai mult pe libertateapentrufemei.ro