Simona Halep, desemnată jucătoarea anului 2019

 

Ceremonie sportivă emoționantă vineri seara, organizată  în cadrul galei anuale de Federația Română de Tenis. Premiul pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România în 2019 a fost câștigat de Simona Halep.

Jucătoarea din România Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon, al doilea Grand Slam al carierei și a fost finalistă la Doha și Madrid.

Distribuie prietenilor

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi și sunt prezenți la acest eveniment. Este un eveniment frumos, de câțiva ani mă aflu pe această scenă și pot să spun că este o mare onoare. Am avut alături de mine mulți oameni care m-au ajutat să ajung aici unde sunt astăzi. Vreau să le mulțumesc din tot sufletul pentru sprijin și pentru încrederea acordată. Este un moment frumos să mă uit în spate. Anul acesta am avut un rezultat remarcabil, trofeul de la Wimbledon. Doar în vis mă gândeam la asta. Mă bucur că mi-am îndeplinit visul, că am putut să câștig acest trofeu prestigios. Chiar dacă nu a fost per total un an foarte bun, îl consider cel mai bun câștigând Wimbledon-ul.

Momentele de la FedCup au fost unice și nu le pot înlocui cu nimic. Vreau să mulțumesc echipei că a fost alături și că toate am tras ca să jucăm acea finală, dar nu am reușit, însă am dat tot ce am putut și tot ce am avut mai bun ca să ajungem acolo. Nu regret niciun moment pe terenul de tenis jucând pentru țară și o voi face în continuare cu mare drag și cu mândrie.
Vreau să mulțumesc domnului căpitan, care a fost înțelegător și când am fost mai puțin calmă pe teren. A fost și este un mentor foarte bun și ne oferă liniștea de care avem nevoie atunci când suntem sub stres”, a spus, emoționată, Simona Halep, cu toate că festivitățile dedicate ei nu au fost puține aici și în lume, în fulminanta ei carieră.

Aurelia Apostol, AMPress