• Home
  • Fapt divers
  • Simona Halep, îndrăgostită până peste cap, pare decisă să rezolve și…

Simona Halep, îndrăgostită până peste cap, pare decisă să rezolve și…

simona halep iubit toni iuruc 1

De obicei discretă cu viața ei personală,  Simona Halep nu s-a mai ascuns: și-a scos iubitul în lume, în persoana omului de afaceri Toni Iuruc, scrie Click!.
Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Simona Halep (27 de ani) și pe Toni Iuruc (40 de ani) pe o plajă din Mamaia, vineri după-amiază. Cei doi nu s-au ferit deloc de ochii curioșilor. Au împărțit același șezlong, s-au sărutat, au închiriat un skijet și s-au distrat în apele învolburate ale Mării Negre.

După ce s-au întors pe șezlong, Simona a îmbrăcat o cămașă albă, largă, și-a întâmpinat zâmbind iubitul care mai zăbovise puțin cu proprietarul skijetului și i-a oferit un sărut pasional.

Totul, după ce Simona și Toni au primit, miercuri seara, binecuvântarea părinților campioanei de la Wimbledon, la un restaurant din Parcul Herăstrău, chiar după ceremonia impresionantă de pe Arena Națională.

Omul de afaceri Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape sportivei noastre, atât în timpul antrenamentelor, cât și la meciurile oficiale, având grijă însă să păstreze o distanță considerabilă, pentru a nu da de bănuit și pentru a nu muta atenția jurnaliștilor de la jocul de pe teren la schimbările din viața amoroasă a Simonei.
Toni este, ca şi Simona, machedon, iar una din firmele lui din România s-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu. Conform unor apropiați ”Simona este îndrăgostită până peste urechi”, iar relația celor doi pare sortită să nu se încheie ca o simplă aventură. La 27 de ani, marea sportivă pare a fi decisă să rezolve și acest capitol din viața ei.
Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri