A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Specialiștii cred că nu a ucis doar de două ori: ”Psihopat sexual, instabil emoțional, feroce, agresiv, fără milă”.

0 1.931

Crimele sinistre din Caracal sunt comentate şi de specialişti. Unii cred că acest psihopat, aflat acum în stare de arest,  are mai multe crime la activ, toate comise cu ferocitate. Nu a ucid doar două fete acum, la 65 de ani. Iată ce spune psihologul Tudorel Butoi:


APRECIAZA ARTICOLUL !

„Este un psihopat criminal în serie motivat sexual. O să se facă percheziții și expertize pentru a se vedea legăturile din acest caz al persoanelor dispărute.

Nu aș vrea să anticipez sau să mă pronunț înainte, dar vă spun de acum că un bărbat la 65 de ani cu asemenea porniri are cu siguranță antecedente din trecut. Mă aștept la mult mai multe victime de la acest psihopat. Psihopat sexual, instabil emoțional, feroce, agresiv, fără milă”.

Crimele din Caracal au zguduit opinia publică şi au revoltat mai ales prin obtuzitatea celor care trebuiau să intervină, salvând măcar ultima victimă, liceana de 15 ani care a povestit 20 de minute autorităților cam unde se află, implorându-i s-o salveze. Ea a reușit să sune chiar de pe telefonul asasinului la 112, dar STS, ca și în cazul  avionului prăbușit în Apuseni nu a reușit să facă o localizare, să identifice locul telefonului.

AMPress

 

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More