„Sper să crăpi, Victor Ponta!” ia amploare

Sebastian Rotaru, redactorul de la Hotnews care a ”gafat” în legătură cu fostul premier și actualul aspirant la funcție, Victor Ponta, și-a cerut scuze față de redacția sa, care, de altfel, l-a și concediat, dar nu și-a retras mesajul care era destinat contului său de Facebook. Iată textul de ”scuze” al lui Rotaru:

„Vreau să anunț, în mod oficial, că postarea de pe contul de Facebook al HotNews.ro, referitoare la Victor Ponta a fost postată de mine. Nu a fost cu intenție, era doar o părere personală pe care am vrut să o împărtășesc pe propriul meu meu cont. Din greșeală, am încurcat pagina de share și postarea a apărut pe HotNews. Îmi cer scuze public întregii redacții”, a scris Sebastian Rotaru, pe Facebook.

”Gafa” sa a creat o întreagă avalanșă de reacții pe rețelele de socializare, iar unii au deschis chiar conturi sub acest titlu. Mulți cer conducerii redacției, care și-a făcut o nesperată reclamă cu acest prilej, să-l reangajeze de ”vinovat”, iar unii cer să i se dea un premiu. Firește sunt și reacții adverse iar unii vor ”extinderea” zicerii la întreaga clasă politică.
C. Zamfir, AMPress