• Home
  • Fapt divers
  • Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun cine ţi se potriveşte!

Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun cine ţi se potriveşte!

horoscop vara 1 1

Fiecare zodie are propriile caracteristici şi trăsături. Prin urmare, există zodii care sunt compatibile pentru a forma un cuplu, dar şi zodii care nu se potrivesc, oricâte eforturi ar face. Ţie ce zodii ţi se potrivesc?

Berbec
21.03 – 19.04
Ca semn Cardinal, zodia Berbec este o zodie puternică, obişnuită să deţină controlul. Pentru că este o zodie de Foc, flăcările Berbecului pot fi întreţinute de zodiile de Aer – Gemeni, Vărsător – alături de care pot trăi poveşti minunate de dragoste. De asemenea, cei născuţi sub semnul Berbecului pot avea o relaţie reuşită şi cu celelalte zodii de Foc – Leu şi Săgetător.

Taur
20.04 – 20.05
Fiind un semn de Pământ, zodia Taur este cunoscută ca fiind o zodie puternică, încăpăţânată, dar, în acelaşi timp, devotată familiei. Nativele din această zodie formează o relaţie perfectă tot cu semnele de Pământ – Capricorn şi Fecioară – dar se pot simţi împlinite emoţional şi cu semnele de Apă – Rac, Scorpion şi Peşti.

Gemeni
21.05 – 20.06
Semnul de Aer guvernează zodia Gemeni, ceea ce îi face pe nativii acestei zodii să fie persoane sociabile, dar care vor să deţină controlul în orice situaţie şi să manipuleze. Plictiseala apare destul de uşor în viaţa unei persoane din această zodie, tocmai de aceea, pentru a-şi menţine starea de euforie, Geamănul are nevoie de o relaţie cu zodii aflate tot sub semnul Aerului – Balanţă şi Vărsător. De asemenea, poate face un cuplu desăvârşit cu un semn de Foc precum Leul sau cu Berbecul.

Rac
21.06 – 22.07
Cunoscut fiind drept cel mai sensibil semn din zodiac, Racul este şi cel mai stabil şi cel care ţine întotdeauna la familie mai mult decât la orice altceva. Fiind sub semnul de Apă, Racii sunt compatibili cu celelalte zodii care se simt în largul lor în apă – Peşti şi Scorpioni – de la care pot primi atenţia de care au nevoie. Taurul şi Fecioara pot fi, de asemenea, alegeri potrivite pentru nativul Rac, acestea oferindu-i stabilitatea şi continuitatea relaţiei de cuplu.

Continuarea pe clickpentrufemei.ro

Parteneri