AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Știi să alegi un pepene copt? Care dintre cei doi pepeni este cu adevărat delicios?

 

Multi dintre noi avem o dilema când trebuie sa alegem pepenele rosu. Îl vrem pe cel mai dulce si cel mai zemos. Putem sa ne dam seama care e cel mai bun daca suntem atenti la aspectul cojii fructului.

Pepenii copti pot fi recunoscuti dupa pata galbena sau chiar portocalie. Pepenii care nu sunt foarte copti au o pata galbena.
De asemenea, o atentie mare trebuie sa acorzi si coditei pepenelui. Daca este uscata, pepenele e foarte dulce si numai bun de mâncat.

Daca pepenele are o codita verde crud, pepenele nu este foarte copt si trebuie lasat înca putin la soare.
Deci trebuie ales pepenele cu numarul 2.

Sursa – sanatate.bzi.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!