AM Press Logo
Muzeul Pietrei

SuperLuna plină a cerbului – 3 iulie 2023. Ce aduce zodiilor cea mai strălucitoare Lună plină din 2023

foto: Depositphotos.com

Până acum, anul acesta a fost plin de schimbări, iar multe sunt pe drum pentru a doua jumătate a anului 2023. Cele mai noi modificări vor fi declanșate de Luna plină din iulie.

Luna plină din fiecare lună are o istorie, o poveste și un impact asupra vieții tale dacă alegi să o asculți. Cu toate acestea, Luna plină din iulie poate fi și mai convingătoare. Această Lună plină este o SuperLună, adică orbita ei o aduce mai aproape de Pământ decât oricare altă Lună plină. Acest lucru înseamnă că efectele sale pot fi considerabil mai puternice. Această SuperLună plină a cerbului este una dintre cele mai mari și mai strălucitoare Luni pline ale anului, iar influența ei poate fi simțită în mod deosebit de puternic.

De ce este numită Luna plină a cerbului?
Luna plină din iulie este numită după cerbii masculi deoarece coarnele acestora sunt în plină dezvoltare în acest moment. Cerilor le cat coarnele vechi și le cresc altele noi în fiecare an, rezultând un set mai mare și mai impresionant pe măsură ce trece timpul.

în acest an, Luna plină a cerbului, o SuperLună, de fapt, are loc în 3 iulie 2023, în zodia Capricornului.

Iată ce aduce SuperLuna plină a cerbului din 3 iulie 2023 pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC
Aceasta este luna în care să te uiți îndeaproape la cariera ta și la ceea ce faci cu viața ta. Această Lună te va forța să te gândești dacă ești la locul de muncă potrivit și dacă îți îndeplinește cu adevărat scopul. S-ar putea să simți chiar și un sentiment mai mare de responsabilitate pentru munca ta sau ca și cum ai avea mai mult din ea. Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, să realizezi că locul tău actual de muncă nu este potrivit pentru tine și că trebuie să faci o schimbare.

TAUR
Luna aceasta, aventurează-te și încearcă ceva nou. Există o lume întreagă la picioarele tale și există atât de multe moduri de a o explora. Ia în considerare călătoriile, educația, scrisul, învățământul sau publishingul!

GEMENI
Deși s-ar putea să fii tentat să zgârii doar suprafața lucrurilor, folosește această lună pentru a face opusul. Ia în considerare ceva care îți stârnește interesul sau care îți atrage atenția. Continuă cu asta și mergi mai profund.

RAC
Folosiți această lună pentru a-ți concentra eforturile asupra relațiilor voastre. Există o relație romantică sau non-romantică în viața ta care necesită mai multă atenție sau pe care ai dori să o aprofundezi? Această Lună plină te va ajuta să stabilești încrederea și conexiunea cu cei cu care te simțiți cel mai confortabil.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!