• Home
  • Fapt divers
  • Superstiţii despre inele. Lidia Fecioru: ”Verigheta nu se păstrează şi nici nu se dă moştenire”

Superstiţii despre inele. Lidia Fecioru: ”Verigheta nu se păstrează şi nici nu se dă moştenire”

verighete 1

Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru au vorbit la Antena 3 despre ce trebuie să ţinem cont atunci când purtăm bijuterii.

”Nu este permis să fie atinse pandantivele, talismanele sau amuletele pe care le purtăm pentru că au încărcătura cu energia fiecăruia. Când vine un perturbator de energii, nu a făcut decât să spargă aura de protecţie a corpului. Dacă e curios şi vrea să vadă, scoatem inelul şi îl oferim. Nu în mână, îl punem pe masă.
Verighetele nu se dau. Niciodată nimeni nu are ce să caute în inelul meu de dragoste şi de respect. Am şi eu inscripţionat numele soţiei şi data de căsătorie (…) Rubinul aduce fertilitate. Sunt şi pietre care nu se pun pe bijuterii.

Nu este bine să purtăm aur pe degetul arătător. Trebuie să purtăm pe el argint cu piatră rece (albastru, bleu, verde deschis).

Verigheta, în cazul divorţului, nu se păstrează şi nici nu se dau moştenire. Le topiţi şi faceţi ceva cu ele. Nu facem alte verighete din ele (…) Este bine să ştim de la cine primim bijuterii. Ele sunt purtătoare de informaţii. Când vrem să topim din agresivitatea noastră purtăm pe degetul arătător un inel de argint cu o piatră rece”, a adăugat Lidia Fecioru.

Mai mult aici

Parteneri