Surpriză! Munti, câştigătorul  “Chefi la cuțite 2019”, povesteşte ce va face cu 30 000 euro !

 

Mihai Munteanu, alias Munti, a câștigat show-ului culinar „Chefi la cuțite 2019”, însemnând, dincolo de glorie, şi 30 000 de euro.

El a făcut parte din echipa albastră a lui Sorin Bontea.

Distribuie prietenilor

” Îi mulțumesc logodnicei mele, care m-a susținut și m-a împins să particip în acest show, prietenei mele Creața, cea care m-a și înscris în concurs, fără să știu …. și bunului Dumnezeu!”, a declarat Munti.

Surpriza, pentru public, a fost declaraţia legată de cum va utiliza banii: „Finala a fost absolut fabuloasă, iar fără colegii mei nu aș fi ajuns aici. A fost o finală jucată în 6 oameni, căci Alex, Silviu, Denis, Sorin și Valentin m-au ajutat în fiecare moment. Evident, și susținerea lui chef Bontea a contat enorm, atât în finală, cât și de-a lungul show-ului. Premiul câștigat va merge către logodnica mea, iar o parte va merge spre prietenii mei, camarazii mei din finală, pentru că toți am lucrat din greu, cot la cot”, a mai spus Mihai.

În urmă cu câțiva ani, Mihai,  care are acum 32 de ani,  a ajuns în Anglia și s-a angajat într-un restaurant ca spălător de vase, însă încurajat de unul dintre bucătarii de acolo a început să gătească,

Citeşte mai mult pe Libertateapentrufemei.ro